.

Učesnika Zadruge proganjaju demoni!

PROGANJAJU ME DEMONI Bivši zadrugar plaća cenu greha iz prošlosti, zakukao na sav glas: Đavo me podseća na sve što sam radio!

Mitar Popović Pop bio je deo Zadruge 4 i za njega su se vezivale brojne afere, kao i skandali, a jedno vreme je bio popularan po eksplicitnim snimcima na OnlyFansu, od kojih je tada zarađivao.
PROGANJAJU ME DEMONI Bivši zadrugar plaća cenu greha iz prošlosti, zakukao na sav glas: Đavo me podseća na sve što sam radio!

Foto: Youtube/Printscreen

Međutim, sada je, čini se, potpuno promenio način života i posvetio se veri, koja ga je, kako i sam kaže, vratila na pravi put.

PREPORUKA:   Nenad Macanović Bebica ulazi u Zadrugu Elita spreman da pokopa Kuliće svojim prljavim otkrićima!

Mitar Popović Pop je i dalje aktivan na TikToku, gde komunicira sa pratiocima i pokušava da ih prosvetli, a nedavno je podelio zanimljivo iskustvo, pa izazvao lavinu komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

Mitar Popović Pop

Foto: printscreen/TikTok

– Od kada sam počeo da čitam Sveto pismo, demoni me razvaljuju. Par dana pre nego sam počeo da čitam Sveto pismo, sve je bilo okej, mirno sam živeo, lepo spavao, kada sam počeo da čitam, đavo je počeo da me vuče na svoju stranu, pokušao je da me vrati kod njega, podsećao me na sve grehe koje sam pravio. Ubrzo sam shvatio da je to iskušenje na koje sam stavljen – govorio je on u svom videu.

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš u pismu psovao i vređao čelnike TV Pinka, oštro im zamerio!

– Čitajte Sveto pismo i nemojte da se plašite! Bog je sa nama – napisao je Pop.

Čitajte Sveto pismo i nemojte da se plašite! Bog je sa nama!🙏#foryou #viral #holybible ♬ original sound – The chosen one 🙏

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!