.

Objavljen SPISAK učesnika Zadruge 7!

Isplivao spisak učesnika Zadruge elite, iznenadićete se koja se imena pominju: Bivši fudbaler, pijanista…

Preti da bude najuzbudljivija sezona do sada

Zadruga 7 imaginarijum Željko i Milica Mitrović

Foto-kolaž: A. Nalbantjan, Wikimedia, Antonio Ahel/ATA Images

Čelnik Pink televizije, Željko Mitrović, najavio je da će se i ove godine emitovati rijaliti program „Zadruga“, ali u izmenjenim uslovima.

U septembru će startovati „Zadruga 7 elita“, koja će se okupiti samo posebno odabrane učesnike, a glavna nagrada iznosiće 100.000 evra za pobednika, i po 50.000 evra za drugo, treće i četvrto mesto.

Kako se spekuliše, u „Elitu“ će ući istaknuti igrači „Zadruge“, „Farme“, „Parova“, „Dvora“ i „Velikog brata“, a neka imena koja se već ističu su pobednici pomenutih rijalitija, među kojima su: Vladimir Arsić Arsa, Darko Petkovski, Saša Đani Ćurčić, Žarko Stojanović i drugi.

Fanovi su izrazili želju da ponovo u rijalitiju vide Staniju Dobrojević, kao i Miloša Bojanića, međutim oni se ovim povodom još uvek nisu oglasili.

PREPORUKA:   Ramiza Gusinca načisto utukla smrt ćerke, emotivna ispovest!

Kako je Milica Mitrović najavila na svom profilu, svako ko želi da se prijavi, može da pošalje svoju biografiju i profil, a ispod objave se prvi prijavio Marko Janjušević Janjuš.

Mnogi bi pred kamerama ponovo voleli da vide i prvog pobednika „Velikog brata“, pijanistu Ivana Ljubu, koji je važio za smernog i pristojnog momka.

Osim njega, publika žarko želi da se ponovo smeje na duhovite opaske pevačice Bebi Dol, a ona je, kako „Republika“ navodi, morala da odbije primamljivu ponudu zbog obaveza koje ima kod kuće i bolesnih roditelja.

– Mnogi su pričali da bi Bebi Dol volela da učestvuje u novom formatu, ali sad ne može da bude odvojena od roditelja na duži period. Roditelji imaju određene zdravstvene probleme i pevačica mora da bude uz njih. Zato je zapostavila i karijeru i pojavljivanje u medijima jer ne stiže od obaveza i poseta da se posveti bilo čemu drugom – priča izvor i dodaje da verna publika po društvenim mrežama piše da bi volela da vidi i pobednika „Dvora“ u novoj sezoni.

– Mnogi komentarišu da bi reper Ivan Ivanović Đus, koji je 2011. pobedio u rijalitiju „Dvor“ i bio apsolutni miljenik publike, bio zanimljiv takmičar u novoj sezoni, ali sve je sada na produkciji, oni će na kraju odlučiti koga će zvati i koji im se ugao bude najviše svideo. Svakako nas očekuje spektakl i brojna iznenađenja – istakao je izvor za „Republiku“.

PREPORUKA:   Obnažena lepotica iz Gruovog spota ulazi u Zadrugu 7 Elita

Na društvenim mrežama kruži snimak na kom se bivša učesnica „Parova“, Snežana Jovičić pohvalila da se nalazi u zgradi Pinka. U opisu je napisala „Pink TV, rijaliti Elita“, pa se nagađa da je i ona jedna od budućih učesnica.

– Spremite se za „Zadrugu 7 Elite“– najavio je i bivši zadrgar Stefan Mihić na svom Instagramu.

Do kraja kastinga ima još dosta vremena, pa verujemo da će se brojne zanimljive ličnosti još do tada oglasiliti o svom ulasku, a produkcija sigurno najjače igrače čuva strogo u tajnosti.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Objavljen SPISAK učesnika Zadruge 7!”

  1. […] šou program „Zadruga 7 Elita“ počinje u septembru, a navodno će deo ove sezone biti Ana Ćurčić, Aca Bulić i Milena […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!