.

OPTUŽBE O PROSTITUCIJI: Stanija obelodanila da je ANA prostitutka, a da joj je STANIJA MAKRO!

PLJUŠTALE OPTUŽBE O PROSTITUCIJI Stanija: “ Ana, tebe podvodi Soraja!“, A TEK SLEDI DRAMA
Stanija i Ana Korać Foto: Printscreen / RAS Srbija

U „Zadruzi“ je nastao pravi haos kada su se posvađale Ana Korać i Stanija Dobrojević koje su počele da se međusobno optužuju oko prostitucije.
Stanija Dobrojević Foto: screenshot Stanija Dobrojević

Sve je započela Stanija kada je rekla da Anu godinama podvodi drugarica, te je ismevala to što Koraćeva tvrdi da se bavi modelingom.

– Anu godinama podvodi najbolja drugarica Soraja. Ona joj je madam, to svi znaju. Ups, izvinite, one se bave modelingom – rekla je Stanija, a Ana Korać joj nije ostala dužna.

PREPORUKA:   Starleta Stanija Dobrojević pripremila Vaskrs u PINK bojama

– Tužiću sve koji govore da se bavim prostitucijom. Jedva čekam da se nađem sa Stanijom na sudu, gde će morati da dokaže to što priča. Za razliku od nje, ja imam dokaze da se Stanija bavi prostitucijom. Soraju ne treba da pominje, ona je fina i kulturna osoba – odgovorila joj je Ana u „Zadruzi“.

Stanija se, pak, upitala odakle Ani roleks i auto od 10.000 evra.
Ana Korać Foto: Printscreen / youtube Ana Korać

– Ćuti ti iz Ivanjice što nosiš „roleks“ i voziš automobil od 10.000 evra. Kako si to zaradila, možda lažnim modelingom? One se vade da se samo kao i ja slikaju provokativno. Žao mi je što sam zbog svojih golih fotki postala paravan za devojke koje se stvarno bave prostitucijom. Za 20-30 godina će izaći na videlo da se ja nikada nisam time bavila, a da one jesu. Ne postoji niko ko može da kaže da sam sa njim imala seks za pare – surovo je iznela Stanija.

PREPORUKA:   Miona Jovanović priznala da nema budućnosti sa reperom ŠA-om, on dobio histeričan napad!

Ovim povodom mediji su preneli da se nakon svega oglasio i PR tim Dobrojevićeve koji je izneo da će Ana Korać dobiti tužbu.

– Svi znaju čime se bave Ana i njena najbolja drugarica madam. Svaka čast Staniji što je to napokon rekla. Ana će dobiti tužbu zato što je zapretila da Stanija posle „Zadruge“ neće stići ni do Rume – objasnio je Stanijin tim za medije.

Blic.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!