.

Luna Đogani ponovo ludovala u Zadruzi, niko nije mogao da je smiri kada je neko spomenuo majku Anabelu!

POBESNELA KAD JE SPOMENUO ANABELU: Luna Đogani se ŽESTOKO POSVAĐALA sa učesnikom Zadruge, niko nije mogao da je smiri!

Luna Đogani Foto: screenshot

Nakon što je Savo Perović pokušao da razjasni zašto se udaljio do Lune Đogani, u celu raspravu se umešao Tomislav Panić. On je istakao da je Savo Lunin fan, zbog čega je izbila žestoka svađa u Beloj kući.
Foto: screenshot tv pink / screenshot

– Ti iz mog ugla deluješ kao fanatik Lune Đogani. Ušao si kao njen fan! Ti nećeš sam da priznaš da se osećaš zapostavljeno – rekao je Toma u „Zadruzi“.

– Ja nisam njen fan, ja sam samo pratio priču prvog rijalitija i bio na njenoj strani. Meni je porodica Đogani pomogla u karijeri. Znam celu njenu porodicu – pričao je Savo.

– On je imao komunikaciju sa mojom majkom, šta je problem? Ja sam bila fan Marka Miljkovića, gledala sam njega i Enu, bili su mi slatki! Što ti imaš potrebu mene da provociraš za stolom, a na ostrvu si prema meni kao mala bubica – obratila se Luna Paniću.

PREPORUKA:   Rijaliti zvezda Divna DNK ovako izgleda u kupaćem kostimu

Foto: screenshot

– Zato što nemaš dobro mišljenje o meni. Ja sam čovek prema tebi. Izvini zvezdo! Nisam prepoznao da se ja tebi uvlačim u d*pe! Ti si meni pričala bebeći, a ja ti ništa nisam odgovarao. Ti si patološki lažov i folirant – naveo je Toma.

Nakon ovoga, nastala je žestoka svađa između njih dvoje, a pale su i veoma teške reči.

– Ti ne možeš da prežališ što nisi bio sa mnom. Ološu jedan raspali – urlala je Đoganijeva.

– J*bačice sa stolice – odbrusio je Toma.

– Budeš li mi se obratio na ostvru, baciću te u jezero! Kačiš se na mene, a na ostvru si ok sa mnom. Umešao si se u moju temu, ja tebe ne diram, ne komentarišem! Zašto me diraš kad ja tebe ne vidim? Šta hoćeš više od mene? Nisam htela da budem sa tobom, preboli to. Ja sam za tebe j*bačica, ali ti me nikad nećeš j*bati, ćao doviđenja! Evo ti k*rac, možeš da me j*beš samo u snovima – ponavljala je Luna, pokazivajući mu srednji prst.

PREPORUKA:   Porodično okupljanje Đoganijevih na rođendanu kod Marka i Lune

– To nabij sebi u g*zu – rekao je maneken.
Foto: screenshot tv pink / screenshot

– Pipni ti g*zu, proveri da ti neko nije nabio đ*ku! J*baću ti mater budeš li mi se obratio na ostrvu – bila je besna Luna, koju niko nije mogao da smiri.

– Zahvali se svojoj divnoj majci što imaš divnu majku koja se stvarno bori za tebe. Ja nju gotivim, znam da i ona mene gotivi – naveo je Panić.

– Nemoj da mi pominješ majku, ona tebe ne gotivi! Ona bi ti glavu razbila kad tako pričaš sa njenom ćerkom! Ti si zaljubljen u Marka Miljkovića, p*derčino jedna raspala – vikala je Luna, a detalje ćete pronaći u snimku, od 24. minuta.

Blic.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!