.

Nadežda Biljić poludela, sprema se za bekstvo, lomila i rušila sve što joj se našlo na putu, gađala i flašom!

SPREMA BEKSTVO?!Nadežda na ivici živaca, GAĐALA Baneta flašom, lomila sve pred sobom!

Nadežda i Bane

Nadežda i Bane, Foto: Screenshoot Instagram

Nadežda Biljić i Bane Čolak, zadrugari koji imaju emotivnu istoriju od „Zadruge 1“, posvađali su se sinoć nakon emisije „Pitanja gledalaca“. Pevačici je zasmetalo to što joj je Bane prebacio što je uzela njegovu paštetu i tuđi hleb, pa se vidno isfrustirana izvikala na njega. Međutim, on je mislio da se nešto drugo krije iza njene nervoze, pa je dodatno iznervirao.

Osim toga, u toku emisije, Biljićeva se sukobila i sa bivšim verenikom Mikijem Đuričićem, zbog koga je i plakala, pa su je Čolakove reči dodatno pogodile, pa je pokušala da ga pogodi flašom i tako slomila nekoliko tanjira.

Nisam ti ja kriv što te je Miki je*ao na Uskrs – izgovorio joj je Bane kroz osmeh, što je Nadeždu izuzetno iznerviralo.

PREPORUKA:   STRAOBALNA TUČA Filipa Cara io Aleksandre Nikolić, pesnicom joj iscepao usnu pa je davio pred kamerama! (SNIMAK)

– Vidiš da sam nervozna i namerno me d*kaš. Ja ne jedem više u ovoj kući! Prekini da mi se smeješ u facu! Prestani! Mrš u pi*ku materinu – besno mu je rekla Biljićeva i ponovila nekoliko puta da prestane.

Nadežda i Bane

Nadežda i Bane, Foto: Screenshoot Instagram

– Ja ću da idem kući svojoj. Neću više da se maltretiram ovde. Da ja budem predmet sprdnje, ne pada mi na pamet. Bolje da imam taj dug, nego da trpim ovde ljude koji mi se smeju – bila je odlučna pevačica.

Međutim, nakon što je izašla na cigaretu, Nadežda se pokajala, pa se vratila da se opet suoči sa Banetom, koji je pokušao da je smekša.

PREPORUKA:   Ana Ćurčić snimljena kako skriva veoma bitan predmet Zvezdana Slavnića! (SNIMAK)

– Ja nemam želju tebe da provociram. Ti si mi u top pet ljudi koje volim ovde – rekao joj je Bane.

Ipak, oni koji pažljivo prate „Zadrugu“ već komentarišu da je Nadežda na ivici živaca i da joj malo fali da opet pobegne iz rijalitija.

Alo.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!