.

Otac Maje Marinković isporičao za Alo: Razboleo sam se zbog ćerke, ali ipak iako ne valja, ona je moja ćerka!

Otac Maje Marinković ekskluzivno za „Alo!“ otvorio dušu: „Zbog ćerke sam na lekovima, al’ ipak je ona moje dete!“

„Siguran sam da je Janjuševoj ženi teško, ne želim ni da zamislim kako joj je. Nisam se čuo sa njom, a i šta bih joj rekao kada bih je nazvao?“

Maja Marinković

Maja Marinković, Foto: YouTube/Printscreen

Radomir Marinković, otac zadrugarke Maje Marinković, u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“ kaže da zbog ćerke ne spava noćima, da mu je skočio krvni pritisak, te da pije lekove.

Ipak, ponosan je na činjenicu da je njegova ćerka tražila poligrafsko testiranje kako bi dokazala da je bila intimna s Markom Janjuševićem Janjušem i na taj način skinula ljagu sa svog imena i dokazala da ne laže.

– Gledao sam „Zadrugu“ do šest sati ujutru. Šta da vam kažem? Jedva čekam da se sve završi, pa da Maja dođe kući i u četiri oka sa njom razgovaram o svemu. Pritisak mi je skočio zbog svega u „Zadruzi“, počeo sam i lekove da pijem, jeste me razočarala, ali šta da radim, ona je moje dete. Ne mogu joj okrenuti leđa – rekao je juče Taki za „Alo!“.

PREPORUKA:   PROPALITET: Pevač - učesnik Zadruge prevario ženu pred kamerama, prokockao dva stana, uništio život sebi i drugima!

Kako kaže, ne imponuje mu to što se njegova ćerka spanđala sa oženjenim muškarcem, ali je ne osuđuje.
– To je zatvoren prostor, sve je prenapumpano, pa i emocije. Maja je ušla u „Zadrugu 3“ kao zvezda i odmah naišla na podmetanja i ogovaranja. Niko je nije voleo. Janjuš joj se jedini našao, bio joj je zaštitnik i ona se zaljubila. Šta da se radi, takav je život – kaže Taki i dodaje:

– Oni su zatvoreni već deset meseci, nemoguće je ne vezati se za nekog u takvim uslovima. Živi smo ljudi, imamo potrebe, i ovakve i onakve – kaže Taki.

Kako nam je Majin otac još rekao, u konstantnom je kontaktu sa njenom majkom, od koje se rastao dok je Maja bila beba.

– Zvala me je pre dva dana. Kaže: „Meni je ovo strašno!“ Pa strašno je i meni, ali šta da radimo? Ona je naša, kakva je, takva je, drugu nemamo – kaže on.

Maja Marinković

Foto: Printscreen/YouTube

– Da Janjuš nije negirao da je bio sa Majom i da nije govorio kako je bolesna i da laže, ona sigurno ne bi tražila poligraf. Podržavam njenu odluku da pred svima dokaže da govori istinu, koja god da je cena – kaže Taki i naglašava:

PREPORUKA:   Porodično okupljanje Đoganijevih na rođendanu kod Marka i Lune

– Od njihove veze napolju nema ništa. On će se vratiti svojoj ženi i detetu, a Maja će se posvetiti svojoj pevačkoj karijeri. Mlada je ona i za ovakve priče i za brak – rekao je on za „Alo!“.

Sa Janjuševom suprugom Enom se, kako kaže, nije čuo.

– Siguran sam da je ženi teško, ne želim ni da zamislim kako joj je. Nisam se čuo sa njom, a i šta bih joj rekao kada bih je nazvao? Nemam ja sa njom ništa, kao ni ona sa mnom. Ona mora da reši svoj problem sa svojim suprugom, a ne sa Majom ili sa mnom – završava Taki.

Da bismo dobili Enin komentar na čitavu situaciju, pozvali smo je, ali ona je do zaključenja ovog broja ostala nedostupna.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!