.

BLAM I VELIKA SRAMOTA, DA GA NIKO NE POGLEDA – Na početku je plakao za ženom i ćerkom, a onda završio u krevetu sa ljubavnicom pa je nastao haos

BLAM I SRAMOTA, DA GA NIJEDNA NE POGLEDA Prvo je plakao za ženom i ćerkom, a onda završio u krevetu sa ljubavnicom – nastao haos

Marko Janjušević Foto: Pink / screenshot

Da jedan muškarac može da dotakne dno dokaz je i Marko Janjušević Janjuš iz Zadruge, on je juče plakao govorivši da su mu ćerka i žena koje ga čekaju u spoljnom svetu sve, a ona se lubio sa ljubavnicom sa kojom je završio i u krevetu.

Janjuš Foto: YouTube/Zadruga / youtube

Janjuš

Janjuš je, naime, završio u krevetu sa Majom Marinković.

„Da li mogu nešto iskreno da ti kažem? Samo nešto da ti kažem… Da li znaš Drvo… Da… Da… Da li znaš? Evo, iskreno ću da ti kažem… Drvo, nema veze… Drvo… Ja znam da nisam normalan, ja znam da pravim budalaštinu od sebe… Ja znam da nisam normalan, ali ako mi veruješ ovog trenutka… Želim samo da ti kažem da, moj život samo pripada… Moj život pripada samo Eni i Kruni. To je istina živa. Nikog na svetu ne volim više nego Enu i Krunu, a ja nisam normalan“ rekao je Janjuš.

PREPORUKA:   Novi raskid Aneli i Janjuša, hoće li se ponovo pomiti novom vrelom akcijom?

„Samo da vidim Krunu i Enu! Zato što su to osobe koje ja volim jedino na ovom svetu! Daj mi samo da vidim Kruni i Enu, molim te. Kad te molim!“ govorio je Janjuš juče.

Ti znaš Janjuše da ja ne odlučujem o tome!“ reklo mu je Drvo.“Za deset dana je deset godina kako sam ja upoznao svoju ženu i za tih deset godina nisam posumnjao u nju. Ja volim Tomu Zdravkovića, ja jesam grešan, ali moj život… Moj život pripada samo njima! Koliko god da sam grešan, moj život pripada samo njima. Ne bih mogao nikada da pomislim da živim život… Ja ne znam šta je sa mnom… Ne znam. Ja znam da sam pogrešio dosta, ali ne znam kako da ispravim to! Hoćeš da ti kažem jednu tajnu?“ rekao je Janjuš.

Maja Foto: YouTube/Zadruga / youtube
Maja

„Ti znaš da sam tip muškarca koji može da osvoji svaku, ali moj život pripada samo jednoj osobi. Sve ostalo što sam uradio, ne znam što sam uradio. Moj život pripada samo jednoj osobi koja nikad nije uradila nijednu ružnu stvar koja bi mene poremetila. Za deset godina nisam našao nijednu poruku, nijednu stvar zbog koje bih posumnjao. Ja živim život kao Toma Zdravković “ dodao je Janjušević.

PREPORUKA:   Prozivke za Aneli Ahmić zbog masne kose i zahteva da se OPERE DOLE!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imali su još jednu burnu noć u rijaliti programu „Zadruga“. Nakon suza koje su bile u Rajskom vrtu, oni su otišli u kazino, gde su jutro dočekali za rulet stolom.

Ona je poručila Janjušu da mu je donela sreću i da je zbog nje počeo da dobija, a tom prilikom oženjeni zadrugar i Maja Marinković su se držali za ruke. Osim toga Maja ga je mazila po nogama, dok ju je on sve vreme grlio oko vrata i milovao po kosi.

Na kraju su završili u krevetu. Mnogi su ovo prokoemntarisali kao sramno i užasavajuće.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!