.

Povratak Janjuša u rijaliti Elita, plakao zato što povređuje suprugu ENU!

„MOJA ŽENA JE 4 GODINE U PAKLU ZBOG MENE“ Janjuš vratio se u Elitu, kroz SUZE priznao sve šta je radio Eni

"MOJA ŽENA JE 4 GODINE U PAKLU ZBOG MENE" Janjuš vratio se u Elitu, kroz SUZE priznao sve šta je radio Eni

Foto: Printscreen

Marko Janjušević Janjuš napustio je juče rijaliti „Zadruga 7 – Elita“ u pratnji obezbeđenja, međutim, on se kasnije i vratio u „Belu kuću“.

Aneli Ahmić, sa kojom je poslednjih dana u turbulentnom odnosu, izvinila se njegovoj supruzi Eni, a nakon njenog izlaganja ustao je i Janjuš, koji je u jednom trenutku i zaplakao.

PREPORUKA:   Rebeka - Spomenka, učesnica Zadruge 2, doživela TOTALNU transformaciju, neprepoznatljiva!

– Da mi se spominje ćerka i majka moje ćerke, kako god da okreneš, ona je žena koja nema veze sa ovim, 3, 4 godine je u paklu zbog mene. Koliko god taj pakao zvučao pakao, desile su se ružne stvari – rekao je Janjuš na ivici suza.

Ena Janjušević, Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić
foto: Petar Aleksić, Instagram, screenshot Pink tv

Ja sam tu ženu povredio, imam krivicu, bar nemoj da se spominješ. I onda dođe do te situacije i kažeš mi katastrofalne reči. Takođe i ja, da se razumemo, možda su to teže reči od onih što sam ja rekao, ali nisam ni u snu pomislio da to mogu da izgovorim. Ne opravdavam, da sam ja tebi više, ili ti meni, ružno je kako god. Baš je ružno! Juče mi je bio najteži dan, za sve godine u rijalitiju – zaključio je Janjušević.

PREPORUKA:   Aneli Ahmić poručila Janjušu preko televizije, sve je sada jasno!
Marko Janjušević Janjuš, Marko Janjušević, Janjuš
foto: Printscreen

Podsetimo, Janjuš je napustio rijaliti nakon problema sa Urošem. Učesnici „Elite“ su u toku današnjeg dana otkrili da je Marko Janjušević izašao sa imanja u pratnji obezbeđenja.

kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Povratak Janjuša u rijaliti Elita, plakao zato što povređuje suprugu ENU!”

  1. […] Učesnica Elite Aneli Ahmić već duži vremenski period molila je Drvo mudrosti kako bi volela da se skloni iz Bele kuće i iz skrivene prostorije posmatra ponašanje Marka Janjuševića Janjuša. […]

  2. […] Stanić zbog svađe sa Markom Janjuševićem Janjušem zaleteo se u prozr i razbio staklo, pa se tom prilikom i povredio. Svi su bili u šoku, a kako […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!