.

Aneli Ahmić ponižena zbog Janjuša!

ANELI NA STUBU SRAMA ZBOG JANJUŠA: Provaljena da igra rijaliti, Stanijin ulazak pokazao ISTINU!

Zbog ovoga svi sumnjaju u njenu iskrenost!
ANELI NA STUBU SRAMA ZBOG JANJUŠA: Provaljena da igra rijaliti, Stanijin ulazak pokazao ISTINU!

Sinoć je u “Eliti” bio organizovan specijalan zadatak, povodom kog su medju takmičare u Belu kuću ušli voditelji Milan Milošević i Ana Radulović. Stanari imanja u Šimanovcima su morali da pogode pesme koje je puštao Veliki šef, a pobedu je odneo Milanov tim.

Nakon toga počela je “Igra istine” koja je napravila opštu pometnju u Beloj kući i žestoko podigla tenziju. Ivan Marinković dobio je pitanje da prokomentariše posetu Stanija Dobrojević, a tokom svog odgovora žestoko je odbrusio Aneli Ahmić i udario na njen odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Kad su veze u pitanju ja polazim od toga da verujem u ljubav i od toga počinjem. Svi su me napali kad sam mislio da Aleksandra voli Dejana. Mislim da je Aneli zaljubljena u Janjuša i da se tu ljubav rodila, kao što mislim i za tebe i Teodoru. Priča Aneli i Stanije mi se ne dopada. Meni se kao muškarcu da sam na Janjuševom mestu ne bi dopalo kako reaguješ na pomen i priču o Asminu. Nekad imam utisak da bi trebala da ne konstatuješ ni Staniju, ni njega. Ja vama želim svu sreću, on je j*bivetar, on je u Prijepolju, ti u Sarajevu, ali ja vam želim sreću – govorio je Ivan.

PREPORUKA:   Ivan Marinković: Miljana je KLEPTOMANKA!

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić Elita

Ja ne potenciram nikakva pitanja za Staniju niti mi je drago što sam je videla na vratima. Ja imam strah od te teme, a ja bežim od te teme. Ja Janjušu nikad nisam spomenula Alibabu iz čista mira, osim kad mi dođe pitanje. Nora jako voli svog tatu i mama mi je rekla da ga ona stalno spominje. Mene on ne zanima i ne bih se pomirila sa njim jer mi se gadi, naneo mi je bol i zlo – rekla je Aneli.

Inače, nije čudno samo Ivanu što Aneli spominje Janjuša i na društvenim mrežama se komentariše da nije iskrena prema njemu i da stalno spominje bivšeg, dok Janjuša samo koristi kako bi bila glavna tema u rijalitiju.

PREPORUKA:   Trudna Rialda Karahasanović se slikala obnažena pa odgovorila u svom stilu na pitanje zašto je gola!
Tagovi
aneli ahmić Aneli Ahmić Instagram Aneli Ahmić godište Aneli Ahmić Zadruga Aneli Ahmić Elita Janjuš Janjuš Instagram Janjuš godište Janjuš Elita Janjuš Zadruga Marko Janjušević Marko Janjušević Janjuš Marko Janjušević Janjuš instagram marko janjušević janjuš biografija Marko Janjušević Janjuš Elita marko janjušević janjuš zadruga Aneli i Janjuš Aneli i Janjuš Elita Aneli i Janjuš Zadruga Janjuš i Aneli Janjuš i Aneli Elita Janjuš i Aneli Zadruga Elita Elita vesti Elita najnovije Elita 7 najnovije vesti elita 7 Elita 7 učesnici Elita 7 uživo Elita 7 uživo prenos Zadruga zadruga najnovije zadruga najnovije vesti zadruga uživo Elita 7 Zadruga Elita uživo objectiv content exchange novosti u Zadruzi republika zadruga Republika Elita Stanija Dobrojević
Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Aneli Ahmić ponižena zbog Janjuša!”

  1. […] SE ZA ANĐELOVU LJUBAV: Aneli Ahmić šokirala izjavom u emisiji, Anita doživela nervni slom, opšti karambol u […]

  2. […] Aneli Ahmić stavljena je na stub srama na početku emisije „Pretres nedelje“ zbog nepriličnog […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!