.

Učesnica Elite Aneli Ahmić se bori za ljubav Anđela!

BORIĆU SE ZA ANĐELOVU LJUBAV: Aneli Ahmić šokirala izjavom u emisiji, Anita doživela nervni slom, opšti karambol u Eliti

Aneli je izjavom napravila opšte rasulo

Aneli Ahmić

Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Učesnica Elite Aneli Ahmić šokirala je izjavom i to u emisiji uživo.

Naime, ona je izrevoltirana ponašanjem Anite i Anđela, rešila da malo napravi haos, te je izgovorila da od sada juri Rankovića.

Rekla si da hemija između Anite i Anđela ne postoji kao između Janjuša i tebe. Da li je ljubav vređanje i pljuvanje, a ne maženje i pažnja, koju oni pokazuju? – glasilo je pitanje, koje Aneli pročitala voditeljka Maša Mihailović.

PREPORUKA:   Mihailo Janjušević ostavio oproštajno pismo, Marko Janjuš želeo da ode sa njim u grob kada je pročitao!

– Promenila sam mišljenje. Mislila sam tako, sada više ne mislim isto – priznala je Aneli, dok je Ivan Marinković udario na Anđela i Anitu.

 Pozabavio bih se terminom koji je Aneli rekla, a to je hemija. U hemiji sve pršti, to je hemija. Ovo za mene nije hemija – poručio je Ivan.

– Janjuš i ja nismo mogli da odolimo jedno drugom. Ovde nisam videla da je tako – složila se Ahmićeva, a Anita je bila odlučna.

 Vidim koliko je to hemija, kad je trčao od Jovane pevačice do neke treće, pa se na kraju vrati tebi – odbrusila je Stanojlovićeva, što je iznerviralo Aneli.

– Evo, sad ću se boriti za Anđelovu ljubav! – odgovorila je Ahmićeva.

PREPORUKA:   Šok izjava oca Asmina Durdžića, ne želi unuče od sina jer ima previše unučića!

– Baš da vidim i to! Džaba ti sve! Ja sad ne mogu da verujem da je sve što je rekla za Ša istina nakon ove izjave. Potrudi se, videćemo da li ćeš uspeti! – dodala je Stanojlovićeva u emisiji „Pitanja gledalaca“.

Podsetimo, Janjuš je krajem decembra izveden iz Elite zbog tragične smrti brata, a učesnici rijalitija još uvek ne znaju šta se dešava sa njim.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Učesnica Elite Aneli Ahmić se bori za ljubav Anđela!”

  1. […] što je Marko Janjušević Janjuš sinoć otvoreno rekao da ga je Aneli Ahmić razočara i da sa njom ne planira da nastavi ljubavnu vezu, ona je doživela […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!