.

OTAC PRIZNAO PROSTITUCIJU: Starleti Maji Marinković poznanik oca kupio džip od 200000 evra a on imao odnose sa njenim drugaricama!

„Maji je moj prijatelj kupio DŽIP OD 200.000 EVRA, a ja od 15.000“ Taki besan zbog optužbi Lepog Miće da je bio intiman sa ĆERKINIM DRUGARICAMA: „To joj nisu prijateljice“

Bivši zadrugar Lepi Mića i otac rijaliti učesnice Maje Marinković, Taki Marinković, žestoko su zaratili.
. Foto: Oliver Bunić, Snežana Krstić / Ringier

Naime, Marinković je pobesneo kada je Mića je istakao da preko ćerkine popularnosti koju je stekla nakon brojnih skandala i ljubavnih afera u „Zadruzi“ Taki želi da se proslavi, kao i da se zbog medijske pažnje diči tuđim novcem i automobilima, te da je sramotno to što je bio intiman sa drugaricama svoje ćerke.
Lepi Mića u emisiji

Foto: Pink / screenshotLepi Mića u emisiji uživo

– Mića je jedan običan šljam! On je mnoge devojke uništio u „Zadruzi“, Minu Vrbaški je naterao da prizna strašne stvari! Pa, gledajte šta tamo radi devojkama, kako se ponaša odvratno prema njima! Utripovao je da je mnogo bitan, a ustvari je jedan običan domar koji menja baterije u „Zadruzi“ – započeo je Taki za „Pik“ i nastavio:

PREPORUKA:   TV Pink isplatio milione evra učesnicima rijalitija, evo ko je najviše zaradio

– On je kivan jer Maja Marinković nije ušla preko njega u „Zadrugu“, a najveća je zvezda! A svi ti Mićini krševi su nebitni! Sve to što je on uveo, ja sam to posle uhvatio i j**ao! On kaže: „Taki j**e Majine drugarice“, nije tačno. Maja ima tri drugarice sa kojima ja nemam ništa, a sve ostale su Majine rijaliti poznanice. To je moja stvar s kim ja živim i šta ja radim – naveo je on, pa prokomentarisao to što su se, kako Mića kaže, kitili tuđim perjem pre nego što su došli do novca preko „Zadruge“, kao i to da sada rasipaju novac na razne skupocenosti:
.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

– Setimo se kada je Maja ušla u drugu sezonu „Zadruge“, Stanija joj je rekla: „Maki, ti si ovde obukla celu Zadrugu“. Tada je moja Maja ušla sa 25 džakova stvari, ako se sećate. Sećamo se kako je dobijala zlatne lance od dede, setimo se i čuvenog rođendana sa 16 torti… Sve je to ekranizovano! Džip od 200.000 evra je u vlasništvu mog dugogodišnjeg prijatelja, koji je rekao da kraljica mora da, kada izađe, da se voza u najboljem autu. A što se tiče džipa koji sam Maji pazario, videla ga je, prelep je… Ali, pošto još uvek nema vozačku, rekla je: „Zašto da uložimo 15.000 evra i da nam stoji, da nam propada, kad još nemam položeno?“ – pravdao se on, pa dodao:
.

PREPORUKA:   Starleta Maja Marinković izgubila sudski spor, dužna da plati POLA MILIONA!

Foto: Snežana Krstić / Ringie

– Meni je moj otac ostavio toliko nasledstvo da ni moje čukun unuče neće morati da radi. Za mene niko nije čuo?! Taki je dugogodišnji član KUD „Krsmanac“, radio u noćnim klubovima, bio fudbaler Rada, igrao u Švedskoj… Za Takija se zna u gradu, svi se klanjaju kad ja ulazim u klub, idem u glavni separe i pijem Dom Perinjon svaku noć! A Mića vam je jedan običan klošar koji spava u „Zadruzi“ na klupi, a ja sutra tamo mogu da uđem i da imam apartman, to vam je razlika između nas dvojice. Ja se žrtvujem za svoje dete, a gde su njihova deca? Po belom svetu! Deda nam je toliko bogatstvo ostavio da sad unajmljujem dva radnika dnevno preko Omladinske zadruge, samo da nam broje pare! Od 7 ujutro do 15h popodne broje, imaju i topli obrok, smeštaj, pa i cigarete… Samo da prebacuju pare s gomile na gomilu – ispričao je Taki.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!