.

Otkriveno zašto je Aleksandra Nikolić ostavila Filipa Cara, umešali se drugi

NATERALI JE DA ZAVRŠI SA CAREM Evo zašto je Aleks morala da obriše Filipa iz života

Nije bila laka odluka.
Aleksandra Nikolić

Javnost je zbunjena činjenicom da su se Aleksandra Nikolić i Filip Car otpratili sa društvenih mreža. Nijedno ni drugo nisu želeli da potvrde da su raskinuli, ali novi podaci o razlozima razmimolaženja polako počinju da se otkrivaju.

Čak ni oni koji su bili najpesimističniji povodom njihove ljubavi, ne mogu da veruju da nije prošlo ni nedelju dana od završetka Zadruge i nešto manje od dve nedelje od njihove veridbe u najgledanijem rijalitiju.

PREPORUKA:   Turski bogataš se smrtno zaljubio u voditeljku Anu Radulović!

Aleksandra Nikolić

Foto: ATA Images

U međuvremenu se pojavio novi izvor koji tvrdi da Aleks i Car nisu zaista raskinuli, nego da su se opratili zbog saveta jednog specijaliste u semiotiku i ezoterično znanje brojeve.

Aleksandra Nikolić

Printscreen

Naime, on tvrdi da je numerolog savetovao Aleks da to urade kako bi im sve procvetalo u narednom periodu. Pošto Aleks veruje u numerologiju i astrologiju, odmah je to uradila.

PREPORUKA:   Dalila u poruci priznala da i dalje pati za Filipom Carom!

– Uspeo sam da saznam zašto se ne prate. Kaže Aleksandra da su zajedno ali da su pitali numerologa za njih i numerolog im je rekao da se odmah otprate da bi iamli 7 godina sreće i da ne bi izazivali sudbinu – stoji u saopštenju.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!