.

Prvo obraćanje nasilnika Stefana Karića posle puštanja iz zatvora

„RAZAPINJU ME, SVAŠTA TRPIM“ Prvo oglašavanje Stefana Karića posle pritvora!

Od kada je izašao iz pritvora, u kome se nalazio zbog optužbi mučki prebijene Nataše Šavije, Stefan Karić se nije oglašao akonto sporne noći, sve do sada.
Stefan Karić i Nataša Šavija

Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Starleta Nataša Šavija optužila je nekadašnjeg učesnika „Zadruge“ Stefana Karića da ju je pretukao i naneo joj stravične povrede na licu, nakon čega je mesec dana proveo u pritvoru.

On je odmah nakon što je Šavija dala izjavu u Prvom osnovnom tužilaštvu u Rumi pušten na slobodu i od onda se nije oglašavao sve do sada kada je istakao da još uvek čeka da optužnica bude podignuta, te da ga je javnost osudila pre suda.

– Sve će se znati uskoro. Moram da vam kažem da sam razočaran u novinare, jer me nisu ispoštovali onako kako sam ih ja poštovao u situaciji u kakvoj sam bio. Osudili su me i pre nego što me je sud osudio. Ne želim nikome da dajem intervjue – rekao je Stefan, a na pitanje da li je poznat datum sledećeg suočavanja, odgovorio je:

– Nismo još ništa dobili. Čeka se da se podigne ta optužnica, pa ćemo videti.

PREPORUKA:   Učesnica Zadruge Aneli Ahmić osuđena da je bila kurir dilerima droge, kod nje pronađeno 720000 evra od droge!
Stefan Karić i Nataša Šavija

Foto: Alo/ilustracija

Karić je, upitan koliko se njegov život promenio od sporne noći i incidenta sa starletom, istakao da „svašta nešto trpi“:

– Taman se sve malo smirilo, ako sad bilo šta kažem, opet bi se zahuktala situacija. Svašta nešto trpim, ne smem ništa da kažem i onda mi je baš tenzija, a ne želim to sada. Evo, već nekoliko dana se ništa ne piše, smirilo se sve. Ljudi su takvi, da me razapinju svuda – kazao je Stefan Karić za 24sedam.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!