.

Ova ekipa od 5 učesnika je ušla u Zadrugu 4

U ŠIMANOVCIMA SVE VRELIJEU „Zadrugu“ stigli novi takmičari: Upoznajte ovu petorku, očekuje nas potpuni haos! (FOTO)

Uskoro će popadati maske!

zadruga

Foto: Printscreen

Pratite početak četvrte sezone rijalitija „Zadruga“ uživo na TV Pink i iz minuta u minut na TV Pink www.zadruga-uzivo.com (rijaliti FAN sajt gde fanovi postavljaju sadržaj)

23:48 – Nakon kratkog ćaskanja u studiju, nova petorka krenula je put „Zadruge“. Matora, Žana, Andrea, Mladen i Vladislav uskoro će se useliti u Belu kuću.

zadruga

 Foto: Printscreen

23:42 – Posle Marka, gledaocima se predstavio i Vladislav Mandić – on je državni prvak i reprezentativac odvojke. Sa sovom ima brojne medalje. Karijeru je devedesetih započeo u Partizanu, a nakon toga odlazi u Francusku, gde je započeo i trenersku karijeru. Rijaliti je za njega još jedan takmičarski izazov u kom je spreman da odnese pobedu. Janjušev je najbolji prijatelja.

23:39 – Mladen Rajković je naredni zadrugar – za njega kažu da će biti najveći zavodnik u „Zadruzi“ i da će osvojiti srca svim mladim devojkama. On tvrdi da je svakodnevno okružen prelepim devojkama i da samo u takvom društvu uživa. Evropski prvak u šahu, nosilac mnogobrojnih medalja i priznanja, kao najbolji šahista.

zadruga

Foto: Printscreen

23:32 – U „Zadruzi“ ćete ove sezone gledati i Andreu Anđelković – ona je poznata Beograđanka koja svojim glasom krasi najpoznatiju ulicu Beograda. Ne podnosi klaberke i plastične operacije, što jasno i pokazuje, a zbog svog stava brzo je ušla u raspravu sa Žanom Đorđević.

23:27 – Gledaocima se predstavila naredna zadrugarka, i to ona koju poslednjih dana povezuju baš sa Matorom – reč je o Žani Đorđević koja je, kada je trebalo da opišesebe, rekla je da je ona „apstraktna umetnost“. Tuđa mišljenja je ne zanimaju, a u „Zadrugu“ ulazi sama, kaže da je spremna na sve.

23:20 – Usledio je kratak predah uz plesnu tačku na bini, u novom delu „Zadruge“, a potom i predstavljanje novih učesnika. U rijaliti ponovo ulazi Jovana Tomić Matora! Ona je srčana, iskrena, bivša zadrugarka poznata po mnogim stvarima, ali i po vezi koja je počela i završila se u rijalitiju. Kaže da je emotivno ispunjena, ali da ne zna da li je u vezi ili ne.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!