.

Pink TV najavila pet krivičnih prijava protiv Branke Blek Rouz!

Čak pet krivičnih postupaka protiv Branke Blek Rouz zbog kršenja ugovora – Branka je nakon grubog izlaska iz rijalitija, tokom današnjeg dana diskvalifikovana, a ovim povodom produkcija Pink Media Grupe poslala je saopštenje


Učesnica “Zadruge“ Branka Milijančević, poznata pod nadimkom Branka Blek Rouz, bivša striptizeta, tokom današnjeg dana je grubo prekršila ugovor i napustila rijaliti.

Iako je kao izgovor iskoristila sukob sa učesnicom Saškom Karan, nakon izlaska iz „Zadruge“, produkciji je, kako otkriva izvor za Pink.rs rekla da želi da izađe iz drugih razloga:

– Branka je, protivno svakom pravilu, preskočila ogradu i uletela u kancelariju produkcije. Kada je histerično ušla, bacala je sve pred sobom i govorila kako je dobila sekret. Nijednog trenutka nije spomenula da je razlog njene histerije Saška, već očigledno infekcija koju je dobila.

Branka je nakon grubog izlaska iz rijalitija, tokom današnjeg dana diskvalifikovana, a ovim povodom produkcija Pink Media Grupe poslala je saopštenje u kom navodi da će nekadašnja striptizeta snositi i pravne posledice zbog kršenja ugovora. Saopštenje prenosimo u celosti:

PREPORUKA:   Pokrenut postupak protiv TV Pink zbog nasilja prema ženama u rijalitiju Zadruga!

“Povodom samovoljnog izlaska Branke Blek Rouz iz kompekasa „Zadruga“ i zbog grubog narušavanja pravila i zakona koji važe u ovom rijalitiju, upravni odbor Pink Media Grupe je doneo, na sednici održanoj u subotu 9. septembra u 17 časova, sledece zaključke:

Branka Blek Rouz će biti suočena sa pravnim posledicama i akriviranjem člana 5. ugovora potpisanog između svih igrača i produkcije, zbog nepoštovanja i grubog narušavanja pravila rijaliti programa „Zadruga“ proisteklih iz gore pomenutog člana. Ukoliko se ispostavi da Branka Blek Rouz nema ovaj novac, tražićemo od nadležnih sudskih institucija blokodu svih Brankinih računa do izmirenja ove ugovorne obaveze!

Takođe, Pink Media Grupa će sprovesti sve pravne radnje kako bi se sproveo krivični postupak zbog iznošenja kleveta, ali i neistinitih i lažnih informacija. Pink Media Grupa će povesti i postupak za naknadu štete zbog davanja lažnih i netačnih informacija u srpskim medijima koje Pink Media Grupi prave ogromnu štetu!

PREPORUKA:   Aneli Ahmić se vratila od ginekologa i Janjušu saopštila pol deteta

Pravni tim Pink Media Grupa će podneti i krivičnu prijavu protiv Branke Blek Rouz za zlostavljanje i nasrtaje na pripadnike bezbednosnih službi koji su profesionalno obavljali svoje bezbednosne zadatke!

Branka Blek Rouz treba da zna da u ovoj državi postoje pravosudne i druge institucije, a ne samo šipka u noćnom klubu i kriminalne pretnje koje je sprovodio ovaj učesnik!

Uravni odbor Pink Media Grupe.“

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Pink TV najavila pet krivičnih prijava protiv Branke Blek Rouz!”

  1. radmila kaže:

    Da udjem zadrugu pink

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!