.

Pobednica ZADRUGE KIJA RAZBUCALA KONKURENCIJU I ODNELA 50.000 €: Otkrila šta će biti sa brakom sa Slobom i kako će potrošiti nagradu! (VIDEO)

Pobednica ZADRUGE KIJA RAZBUCALA KONKURENCIJU I ODNELA 50.000 €: Otkrila šta će biti sa brakom sa Slobom i kako će potrošiti nagradu! (VIDEO)

foto: Damir Dervišagić

Kristina Kija Kockar pobednica je prve sezone rijalitija Zadruga sa osvojenih 55,14 posto glasova publike. Odmah nakon proglašenja podelila prve utiske.

– Potajno sam se nadala da će narod stati uz mene i jeste stao i presrećna sam. Ipak sam se malo kolebala jer nisam imala ništa organizovano, ništa nisam znala, ne znam kakvo je stanje – rekla je ona.

PREPORUKA:   Zbog vređanja na nacionalnoj osnovi UŽIVO produkcija hitno reagovala

KIJA RAZBUCALA KONKURENCIJU I ODNELA 50.000 €: Otkrila šta će biti sa brakom sa Slobom i kako će potrošiti nagradu! (VIDEO)

Kako se u duelu našla sa Lunom Đogani, koja je osvojila drugo mesto, Kija nije krila sreću što je baš ona bila pored nje.

– Ovo je za mene moralna pobeda, pogotovo što sam se našla u duelu sa Lunom, puno mi je srce i drago mi je što to je tako bilo. Čestitam i Luni i Slobodanu i svim zadrugarima, u svakom slučaju su otišli sa nekom vrednom nagradom – rekla je ona.

foto: Printscreen

Na pitanje o razvodu kratko je odgovorila.

– Ja sam već rekla da će se to desiti, taj razvod je neminovan, dobila sam mnogo štošta, ali sam izgubila Slobodana. Ne može i jare i pare. Otvorena sam za nove stvari, polako sa ljubavlju, ali sam otvorena za sve lepe stvari.

PREPORUKA:   Starleta Kija Kockar se slikala gola, ribicu i grudi prekrila!

Na kraju nismo mogli a da je ne upitamo šta će uraditi sa nagradom koju je osvojila, a ona nam je kratko rekla:

– Nekretnina u Beogradu! – rekla je kroz osmeh Kristina.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink/Foto Damir Dervišagić

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!