.

KIJA POBEDILA U ZADRUZI 2018: Finale rijalitija PUNO IZNENAĐENJA, Kristina Kija Kockar dobila nagradu od 50.000 EVRA

>KIJA POBEDILA U ZADRUZI Finale rijalitija PUNO IZNENAĐENJA, Kristina dobila nagradu od 50.000 EVRA

zadruga kraj_200618_foto dusan milenkovic 3064 Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

Večeras se završila prva sezona rijalitija „Zadruga“, koja se na televiziji „Pink“ emotivala od septembra prošle godine. Uzbudljivim glasanjem i saopštavanjem rangiranih u finalu, proglašen je i pobednik, a publika je ovog puta donela odluku da to bude Kristina Kija Kockar, o čijem burnom odnosu sa suprugom Slobom Radanovićem se i te kako pričalo.

Gledaoci rijalitija najviše glasova dali su Kiji, a ona je dobila nagradu od 50.000 evra, kao i automobil, dok je za sobom ostavila sve ostale učesnike rijalitija, sledećim redosledom: Lunu Đogani, Teodoru Džehverović, Slobu Radanovića, Miljanu Kulić, Saru Reljić, Macu Diskreciju, Vladana Vojnovića Vojketa, Anđela Rankovića, Anu Korać, Milana Miloševića i Lepog Miću.

PREPORUKA:   Janjuš i Aneli Ahmić nisu više u ljubavi, za sve kriv novi takmičar Stanislav Krofak

Sloba je malo po izlasku iz „Zadruge“ iznenadio priznanjem da je odlučio sa kojom će biti posle rijalitija, Kijom ili Lunom.
Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

Kija i Luna su po dolasku u studio televizije „Pink“ bile sa osmehom na licu, a držale su se za ruke pred publikom, iako Kristina prvobitno nije htela da to uradi. Malo pre toga, Anabela i Gagi Đogani ušli su u rijalitiji.
Foto: screenshot

Luna je, poput ostalih koji su došli do prvih pet, dobila automobil na poklon, a navela je kako nije razočarana, te da je jedva čekala da se sve završi, jer joj je često bilo mučno.
Foto: screenshot

– Želim da se zahvalim svima, i zadrugarima i publici – rekla je Kija, koja je dobila 55,14 posto glasova, dok je Luna dobila oko 22 odsto.
Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

PREPORUKA:   Stanislav Krofak zadao gorki udarac reperu, pričao o vezi Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović

Mnogi pratioci „Zadruge“ su jedva zadržali suze zbog jedine stvari koju je Kija Kockar ponela sa imanja sa sobom u finale.
Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

– Bako moja, srećan ti rođendan! Bako, volim te – dodala je Kristina.

Kristina Kija Kockar je tokom celog rijalitija imala veliku podršku publike, pa je važila za najvećeg favorita. Nju je suprug Sloba Radanović, učesnik „Zadruge“, javno prevario sa Lunom, ćerkom pevačice Anabele Atijas, a i po Kristininom ulasku u šou nastavio je vezu sa Đoganijevom.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!