.

POTVRĐENO: Ana Ćurčić tužila Ivana Marinkovića zbog laži, spomenula navodnu kumu Kačavendu

NE SMIRUJE SE NAKON RIJALITIJA Ana Ćurčić tužila Ivana Marinkovića, pa pomenula Kačavedu!

Ana je gostovala sinoć u emisiji na Pinku gde se dotakla brojnih detalja iz privatnog života, a potom je otkrila i u kakvim je odnosima sa prijateljicom Milenom Kačavendom
Ivan i Ana u emisiji

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Drugoplasirana učesnica Zadruge 6, Ana Ćurčić, gostovala je sinoć u emisiji „Narod pita“ i tom prilikom se dotakla odnosa sa prijateljicom Milenom Kačavendom.

Naime, ona je istakla da je svesna da je Milena prešla granicu, a onda spomenula i ono što se spekulisalo u spoljnom svetu, da su njih dve imale dogovor.

– Ona je malo prešla granice, ali i da ju je ponelo sve, ima pravo. Ona je verbalno jaka, a ume svakoga da postavi i na svoje mesto. Ona i ja nismo imale dogovor, nju sam tada pitala da bude uz mene, ona je pristala. Gledala sam klipove kako je Slavniće i neke zadrugare stavljala na mesto, na svoj način ali lepo. Ona i ja smo u dobrim odnosima, nismo se ni videle lepo, ali samo da kažem da nema veze sa parama, ona je otputovala, ali to što se desilo malo je izašlo iz okvira. Pričala je neke stvari koje nije trebala. Ja prosto želim da kažem da je to bio njen način borbe, ali moram da napomene da se ni ona nije slagala sa nekim mojim stavovima, ali je i dalje bila tu, možda je nekad preterala – rekla je Ana.

PREPORUKA:   Ana Ćurčić poliva vodom voditeljku Zadruge Anu Radulović u UŽIVO programu!

Ana Ćurčić

Foto: Youtube/Printscreen

Ona se dotakla i prijateljstva sa rijaliti učesnicom i pevačicom Zoricom Marković, a onda otkrila da je podnela tužbu protiv Ivana Marinkovića.

– Meni svedok za „Zadrugu“ ne treba. Ja sam tužila Ivana Marinkovića, ali nju nisam zvala, nema potrebe da bude. Zoku ako sam pozvala, to je za ručak, ali za svedoka ne. Žele da opravdaju sebe u tim nedelima, očigledno smo Zorica i ja bile trn u oku za sve. Meni je bilo dovoljno da je ona tu i da me razume, tako da mislim da je mnogo pretrpela – rekla je Ana.

PREPORUKA:   Dalila Dragojević NAJAVA ulaska u rijaliti ELITA Zadruga 7

Podsetimo, Ana Ćurčić, bivša supruga Zvezdana Slavnića u „Zadruzi“ je osvojila drugo mesto, a u rijaliti je odlučila da uđe nakon što ju je suprug prevario sa Anđelom Đuričić. Oni su nakon brojnih sukoba i nasilja prekinuli svaki kontakt, a Zvezdan je nakon izlaska iz rijalitija raskinuo vezu sa Anđelom.

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “POTVRĐENO: Ana Ćurčić tužila Ivana Marinkovića zbog laži, spomenula navodnu kumu Kačavendu”

  1. […] stan, a sada je otkriveno gde živi. Foto: Snežana Krstić, Milan Ilić, Shutterstock / Ringier Ana Ćurčić živi 5 minuta od […]

  2. […] Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić, jedna je od najaktuelnijih ličnosti u medijima trenutno, što zbog svoje priče koju je imala sa takođe učesnikom „Zadruge 6“ Zvezdanom Slavnićem i preljube koja joj je učinjena, tako i zbog svoje borbe koju vodi kao, kako ona tvrdi, žrtva nasilja i maltretiranja. […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!