.

Pozlilo baba Regini, babi Viki Mitrović, dolazila hitna pomoć u kuću, nakon što ih je obrukala u rijalitiju!

„BABA REGINI POZLILO, LEKARI DOLAZILI U DOM“ Isplivali novi detalji iz porodice trudne Viki Mitrović: „Svi nam se smeju u lice“

U svim medijima je odjeknula vest da je učesnica “Zadruge 5” Viktorija Mitrović ostala u drugom stanju sa takođe učesnikom rijalitija Markom Osmakčićem. Sada se za “Super TV” oglasila rođaka bliska Viktoriji, koja je želela da ostane anonimna.
Viktorija i Regina Mitrović Foto: Youtube / Ringier komboViktorija i Regina Mitrović

– Viktorijini baka i deka nisu dobro prihvatili to što im je unuka ponovo trudna. Samo oni znaju kakvu su dramu preživljavali kada je Viktorija ostala trudna sa 16 godina, a zamislite kako im je sada kada to sve gledaju preko malih ekrana. To veče kada su saznali da je Viki trudna, baki Regini se naglo slošilo i morali su da reaguju lekari kako bi došla sebi – priča rođaka za “Super TV” i dodaje:
Baba Regina Mitrović Foto: Youtube / youtube

Baba Regina Mitrović

– Regina bi možda i Viktoriji sve oprostila što je napravila u rijalitiju, ali deda Stojan ne želi da je vidi. Svaki dan govori: “Ako rodi Marku dete, neka se u našu kuću ne vraća. Strašno šta nam je uradila unuka. Gledali smo je kao malo vode na dlanu, a ona nam na kraju ovako vraća. Da ceo svet gleda kako je ona ostala trudna i da nam se rođaci smeju u lice. Nije problem što je ostala trudna u “Zadruzi“, već što je u drugom stanju sa čovekom koji je ne voli i koji je šamara pred milionima ljudi”. Njen deda to svakodnevno ponavlja i ne može da dođe sebi – ističe rođaka koja tvrdi da baka Regina na sve načine pokušava da dođe do Viktorije.
Viktorija Mitrović Foto: Instagram / InstagramViktorija Mitrović

PREPORUKA:   ZADRUGA 6: Novi a stari učesnici Zadruge 6, najavili svoj ulazak u novu sezonu TV Pink rijalitija

– Baka je nekoliko puta zvala produkciju da joj obezbede poziv sa Viki, jer nije mala stvar napraviti dete sa nekim u rijalitiju. Još uvek nisu uspeli da se dogovore da li će se Regina uključiti u rijaliti i poručiti Viki kako i šta dalje da radi sa svojom trudnoćom. Nisu srećni što je Viktorija ponovo trudna. Najviše od svega je žalosno što je ona ponovo našla muškarca koji se loše ponašana prema njoj. Ne poštuje je i to je najveći problem. Kako će se onda Marko sutra ponašati kao roditelj? Može da ostavi i Viktoriju i dete kad god poželi i da samo ode – zaključuje potreseno rođaka za “Super TV“.

PREPORUKA:   ZADRUGA 6: Ovo su novi učesnici rijalitija Zadruga 6, već su i ugovore potpisali

Jedina osoba koja se u porodici raduje prinovi jeste Viktorijina ćerka iz prvog braka.
Baba Regina i Viktorija Mitrović Foto: Instagram, Youtube / RingierBaba Regina i Viktorija Mitrović

– Ćerkica se jedina obradovala što je Viki trudna, jer želi da dobije sestru. Nažalost, ona je mala i nije svesna u kakve je probleme upala njena mama. Raduje se svakodnevno i viče: “Jedva čekam da mi mama rodi bebu“ – govori rođaka.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!