.

Preljubnika Nenada Aleksića žena čekala kući i bila mu je verna, redovno mu pisala na Fejsbuku, zasnivali su porodicu i pravili porodicu, a on je JAVNO PREVARIO I IZDAO sa starletom u rijalitiju!

ČEKALA GA, PISALA MU NA FEJSU, RADILI NA DETETU I ONDA HAOS! Ša otkrio nepoznate detalje o bivšoj ženi i propalom braku

Reper je ispričao kako su tekle stvari.

Nenad Aleksić Ša o bivšoj ženi Ivani Izvor: YouTube/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Dalila Dragojević i te kako imaju zanimljivih tema za razgovor u vezi sa svojim ljubavnim životom i propalim brakom, pa su, kada su se osamili u dvorištu popričali na tu temu, a reper je otkrio neke stvari o bivšoj supruzi Ivani, koju je prevario u rijalitiju s Tarom Simov.

„Ja kada sam bio u Farmi, imao sam jednu devojku, i ona mi kaže – ili ja ili ona. I ja uđem, ali me čekala posle“, počeo je Ša svoju priču.

„A kada sam izašao posle toga, Ivana mi pisala na Fejsu, mi kao vamo-tamo, dopisivali se. Ja na moru snimam neki spot i dopisivali smo se, otišli na kafu, pa na splav i odvezao je kući. Od tada do Zadruge 4 se nismo razdvajali. Posle šest meseci je verim, a posle jedanaest bilo venčanje. Radili smo na detetu, ali nije išlo. Od tada mi nastaje haos. Ne mogu da se sastavim“, ispričao je i požalio se ujedno.

PREPORUKA:   Uroš Ćertić u napadu histerije izgazio stvari pevača Adama Labunskog

„Znaš kako je bilo ružno, sinoć gledam kako se ti i Tara svađate i kažem Filipu kako to ružno izgleda. Prebacujete jedno drugom i psujete, mnogo ružno izgleda“, rekla mu je Dalila.

„Da si u priči s nekom drugom, ona bi promenila ponašanje, veruj mi“, dodala je.

„Znam, ali ja ne mogu na silu ništa. Ja nikada nisam ostavljao, mene je bivša devojka odvela u manastir Tumane, jedan, drugi. Rekla mi je da treba da volim sebe, ja nikada nisam voleo sebe. I to je tačno“, izjavio je Nenad Aleksić.

PREPORUKA:   Ivan Marinković će zahtevati starateljstvo nad svojim detetom koga sada čuva majka Miljane Kulić!

Pogledajte i snimak:

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!