.

PREMINUO učesnik rijalitija, propalom Ivanu Marinkoviću platio dugovanja za alimentaciju!

AZARIĆ SPASIO IVANA MARINKOVIĆA ZATVORA Ovo je uradio Posle 2 godine došlo do SUKOBA: Sad vidim koliko je Goca Tržan bila u pravu

AZARIĆ SPASIO IVANA MARINKOVIĆA ZATVORA Ovo je uradio Posle 2 godine došlo do SUKOBA: Sad vidim koliko je Goca Tržan bila u pravu

Foto: Printscreen/YT, Ana Paunković

bili zajedno u „parovima“

Nekadašnji učesnik „Parova“ Alen Azarić preminuo je u nedelju ujutru nakon borbe sa opakom bolešću. Osim po učešću u rijaliti programu, Azarić, koji se u javnosti predstavljao kao iscelitelj, pomogao je i Ivanu Marinkoviću da ne ode u zatvor.

S obzirom na to da je sadašnji učesnik „Zadruge“ imao problem s bivšom suprugom Gocom Tržan zbog neisplaćenih alimentacija, a nije imao novca da reguliše svoje obaveze, u pomoć mu je pritekao Azarić i isplatio Marinkovićev dug od 165.000 dinara.

Alen Azarić

foto: Printscreen/YT

– Ivanu Marinkoviću sam obećao da će biti gospodin čovek. Onakav kakav jeste i kakav je rođen i dok sam ja živ, neću dozvoliti da Ivan bude omalovažavan i osramoćen od strana osoba koje se drže lažnog morala i glume visinu, a nemaju ni za kiflu. Zato sam rešio da stvari uzmem u svoje ruke i da platim ono što duguje za alimentaciju, što sam danas i uradio – izjavio je tada Azarić za medije.

PREPORUKA:   Kuma Anđele Đuričić strašno razočarana u njeno ponašanje!

Ipak, dve godine kasnije došlo je do obrta situacije i Alen i Ivan su u rijalitiju ušli u sukob zbog provokacija koje su stizale s Marinkovićeve strane.

– Znaš koji si ti favorit kad sam ja ušao i podržao ovde ovog budućeg pobednika! Evo ga favorit! Mlad momak, kulturan, ne osuđuje nikoga, a vi gospodine Ivane Marinkoviću osuđujete ove ljude da nemaju cvonjka! Jednom sam ti gu*icu spasio zatvora, drugi put te niko neće spasiti – rekao je Alen i dodao:

PREPORUKA:   Milena Kačavenda, kuma aktuelne učesnice Zadruge 6, Ane Ćurčić, kaže da je Zvezdan Slavnić čupao kosu Ani Ćurčić! (SNIMAK)

– Tek sad vidim koliko je Goca Tržan u pravu! Ti si jedan čovek koji živi u rijalitiju i koji će čitav život živeti u rijalitiju i priča svoje smešne priče, patetičnu priču ne bi li ti neko dao novac! Izgubio si sve u životu, a zašto? Zarad tebe, alkohola i tvoje šuplje priče!

Kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!