.

Produkcija izvodi iz Zadruge napolje Dalilu Dragojević i Filipa Cara, saznaće informacije iz spoljnog sveta, najavljeno na Instagramu!

SAZNAĆE INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA?! Produkcija izvodi Dalilu i Filipa iz Zadruge, evo šta je razlog!

Maja i Dejan za ovo još uvek ne znaju!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je peta sezona popularnog rijalitija Zadruga, a najveću pažnju privlači ljubavni trougao koji čine Dejan, Dalila i Filip Car.

Kako to obično biva, učesnici koji su u žiži interesovanja uvek dobiju priliku da gostuju u emisiji Amidži šou koja se emituje utorkom na televiziji Pink.

Gledaoci su imali priliku da vide Dalilu i Dejana, a sada će Dragojevićka gostovati sa njenim doskorašnjim ljubavnikom Carem.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević molio i kleo produkciju da mu raskinu ugovor, želeo da beži iz Zadruge, Dalila trčala za njim i molila ga da ostane! (SNIMAK)

Foto: Printscreen/instagram

Zvanična Instagram stranica ove emisije najavila je njihovo gostovanje u utorak, a na par sati zadrugari će se naći van zidina Zadruge. Gotovo svi koji izađu izvan zidina rijalitija pokušaju to da zloupotrebe tako što se raspituju o ljudima i događajima van rijalitija, što je strogo kršenje ugovora i zloupotreba poverenja produkcije.

Da li će im poći za rukom da makar od nekoga iz publike saznaju kakvo je stanje napolju, ostaje nam da vidimo nakon snimanja emisije, jer ako im plan upali gotovo je sigurno da će se izlanuti i biti uhvaćeni.

PREPORUKA:   Mensur Ajdarpašić ponovio maloletnoj Milici Vesleinović da su raskinuli, pretila mu velikim haosom sa Anom!

Podsećamo, Car je rešio da definitivno stavi tačku na vezu sa Dalilom Dragojević,  a kako će se njih dvoje ponašati u emisiji i kako će Dejan i Maja reagovati kada saznaju da njih dvoje izlaze zajedno iz Imaginarijuma, ostaje da vidimo.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!