.

Prošlo je tačno 24 godine od kako je Zvezdan Slavnić UBIO ČOVEKA!

Zvezdan Slavnić je pre tačno 24 godine usmrtio Olivera: Moka u ceo slučaj uključio poznatu glumicu

– Desila se, kao prvo, velika tragedija – rekao je Zvezdan

Zvezdan Slavnić

Foto: Nikola Tomić

Zadrugar Zvezdan Slavnić je pre tačno 24 godine ubio Olivera Jovanovića.

Kako se navodi, nesrećni okršaj dogodio se u noći između 6 i 7 marta, i to zbog banalne svađe. Zvezdan je proveo skoro 10 godina u zatvoru, a o celom sličaju pričao je u Zadruzi.

– Ksenija Pajčin jeste bila moja najveća dečačka ljubav, ja sam imao 17, a ona 16 godina. Negde godinu i po dana smo baš bili zajedno, posle se to razvlačilo – ispričao je Slavnić, pa dodao:

Osuđen sam na 10 godina zbog ubistva, nedozvoljenog nošenja oružja i lakih telesnih povreda. Desilo se, kao prvo, velika tragedija. To je bila diskoteka. Ne bih želeo da ulazim u neke sitnice i da porodica pokojnog i moja porodica ponovo prolaze kroz to. Jednostavno, desila se tragedija. To mogu da kažem što se tiče toga. Ništa to ne umanjuje moju krivicu, kajem se zbog toga jer taj momak nije trebalo ni da bude povređen, a kamoli ubijen – rekao je Slavnić, pa nastavio:

PREPORUKA:   Mina Vrbaški šokirala svojom pojavom u muslimanskom hidžabu!

– Ja sam tada imao 21 godinu. Mi smo tu stalno izlazili, tada se taj klub zvao „Četiri sobe“. Imali smo naš separe, došlo je do nekih čarki, izašli smo napolje i desilo se šta se desilo. Mogu da potvrdim da Ksenija Pajčin te večeri nije bila tu, ništa se zbog nje nije desilo. Momke sa kojima sam ušao u konflikt sam upoznao te večeri. Bila je prisutna i Katarina Radivojević, ona je bila sa drugim društvom, u tom društvu gde je bio i pokojni mladić – objasnio je.

Zvezdanov otac je takođe pričao o tragediji, te potvrdio da Ksenija te večeri nije bila tu.

– Ona tu noć nije bila tu, a moj sin i ona nisu bili u vezi. U „Četiri sobe“ te noći je bila glumica Katarina Radivojević sa svojom drugaricom. Igrala je provokativno i nekulturno, moj sin kao mangup im je poslao piće. Momak koji je bio društvu, jedan od trojice, pozvao ga je napolje da se tuku i uhvatio se pozadi kao da ima pištolj. Zvezdan u tom momentu nije imao oružje, ali mu je neko dodao. U toj tuči je naišao pokojni Oliver Jovanović, koji je pokušao da mog sina zaustavi da tog dečka ne bije. Nažalost, pošto se to dešavalo u dvorištu, bila je samo jedna sijalica i vidljivost je bila mala. Zvezdan se uplašio da će ovaj dečko da mu uzvrati i rukom u kojoj je držao pištolj hteo da udari Olivera, ali je prst proklizao i došlo je do ispaljivanja metka u tog mladića. Bez ikakve namere, u samoodbrani je to uradio – kazao je Slavnić nedavno za Kurir.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!