.

PROSTITUTKE iz rijalitija debelu proviziju plaćaju makroima a od 550 evra uzimaju samo 100-200 evra!

„ZARADE 100 DO 200 EVRA KAD PLATE PROCENAT“ Marko Đedović o devojkama za koje se sumnjalo da su prostitutke, a bile su u Zadruzi

"ZARADE 100 DO 200 EVRA KAD PLATE PROCENAT" Marko Đedović o devojkama za koje se sumnjalo da su prostitutke, a bile su u Zadruzi

Foto: Printscreen Amidži šou

NEMA DLAKE NA JEZIKU

Bivši zadrugar, a sada voditelj Marko Đedović važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a tokom boravka u Beloj kući raskrinkavao je mnoge učesnike.

On je sada progovorio o prostituciji u rijalitiju, ali nije želeo konkretno da imenuje nijednu učesnicu.

– Sigurno postoje, ali meni neće reći. Ali ne u toj meri koliko se predstavlja. Danas kada hoćeš nekog da omalovažiš, kažeš joj „prostituko, spavala si sa tim i tim, tu i tu, za toliko i toliko“, a onda kada izađeš taj neko ne postoji. Stvarno nisam nikome držao sveću, niti sam korisnik – rekao je on na početku razgovora i dodao:

PREPORUKA:   Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić pomirili su se u rijalitiju "Zadruga", nakon haosa koji je nastao sa Anom Ćurčić, njegovom nevenčanom suprugom (SNIMAK)
Marko Đedović

foto: Printscreen Amidži šou

– Ima istine, a isto tako i mnogo laži. Posebno kada krenu međusobno da se optužuju. Poštene i moralne su uglavnom one koje nisu to, koje nemaju pravo i zaklinju se u poštenje jer u šta bi drugo. Mnogima o kojima se pisalo, ja zaista mislim i da jesu to.

Na pitanje odakle im toliko novca, budući da na mrežama predstavljaju život na visokoj nozi, Đedović je istakao:

Marko Đedović
foto: printscreen/ premijera

– Ma kakvih 1.000, 2.000 evra. Toliko nisu ni ove najskuplje, sa najviše operacija. Maksimum 500 evra, i to za celu noć, a kada plate procenat obično dobiju 100 do 200 evra. Sve što pokazuju na mrežama je tuđe. One jadne sve to što zarade daju za nokte, silikone, frizure – završio je Marko Đedović izlaganje.

PREPORUKA:   Marko i Divna DNK su novi učesnici Zadruge 6 sa specijalnim zadatkom!

Kurir.rs/Blic

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!