.

DEFINITIVAN RASKID: Spas za Anđelu Đuričić u rijaliti je Ana Ćurčić, na sve načine pokušava da povrati muža! (SNIMAK)

ANIN ULAZAK JE BIO MOJE SPASENJE! Bivša žena i ljubavnica u SUKOBU – Anđela zauvek ŠUTNULA Zvezdana, Ćurčićeva ga BRANI!

Ljubavni trougao Anđele Đuričić, Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića svakog dana trese region, a sada su se njih dve ponovo suočile.

 Ana Ćurčić i Anđela Đuričić u sukobu zbog Zvezdana Slavnića Izvor: YouTube/Zadruga Offical/printscreen

Odnosi Zvezdana Slavnića, Ane Ćurčić i Anđele Đuričić u Zadruzi promenljivi su iz dana u dan. Nakon što je Zvezdan spopadao mnoge devojke u rijalitiju, te Maju ispipkao po grudima, završio je u krevetu bivše nevenčane supruge Ane koju je terao „da ga pipne“, a zatim skinuo gaće. Odnos između bivšeg para varira iz minuta u minut, malo se svađaju, malo mire, a malo se i Zvezdan vraća Anđeli. Đuričićeva s kojom je Zvezdan načinio javnu preljubu sada je odlučila da definitivno želi da prekine svaki kontakt sa Slavnićem.

Moj odnos sa Zvezdanom je završen. Desilo se to famozno pomirenje, inat, dogovorili smo se da će mi prilaziti kada bude želeo da priča sa mnom, a ja sam donela odluku da ne mogu da se pravim da nemam emocije prema njemu. Ja se fokusiram na sebe, priča sa Zvezdanom me ne zanima. Isključivo sam bitna samo sebi i borim se samo za sebe, ne bih komentarisala njegove odnose u kući. Svako ima pravo na svoje izbore, on svojim ponašanjem pokazuje ko je on, kao i ja, kao i svako u ovoj kući“, rekla je Anđela, a voditeljka ju je upitala – „Je l’ veruješ u ovo što je rekao da ne može da te usreći jer ne može da se stabilizuje i bude svoj?“.

PREPORUKA:   Milan Milošević otkrio ko mu je pretio ubistvom, policija je privela osobu koja mu je pretila posle otkaza sa TV Pinka

„Meni ne treba Zvezdan da bih bila dobro, potrebna sam samo sebi. Fokusirana sam na sebe, družiću se sa svojim društvom. Zamolila sam ga da mi ne prilazi, on to poštuje. Ne želim da komentarišem, osim što moram. Mislim da nismo dobri jedno za drugo, a i on svojim ponašanjem pokazuje šta mu treba trenutno u životu. Ja znam da sam bila iskrena, u njegovo se ne bih mešala“, rekla je Đuričićeva, a onda se umešala Ana koja je imala potrebu da „odbrani“ bivšeg nevenčanog supruga.

PREPORUKA:   Marija Kulić se vratila u Zadrugu, Miljana Kulić vrištala od straha pa je pao žestoki obračun zbog novog se*sa sa ZOLOM!

Ja ću sada ljudski stati na Zvezdanovu stranu, jer mu se prebacuje dupla krivica. Ana je ušla, Zvezdan je nastavio isti odnos, Anđelu Ana nikada ne bih zanimala. Ne bih se pitala kako sam ja. U ovom odnosu je Zvezdan napravio distancu i sada vidimo stav koji jeste. Ne slažem se da se distancirala jer gleda sebe, već iz razloga ovog što sam rekla“, rekla je Ana, a Aneđela je dodala:

„Što se tiče Aninog izlaganja, kada je ušla ja sam pošla u izolaciju. Da sam videla da je emocija jaka, ostala bih sa Zvezdanom. Nije me zanimala Ana kada smo stupili u odnos, a ne sada kada je ušla. Pošto sam videla kakvo je zapravo njegovo ponašanje i koliko nije neko kome bi mogla da verujem u ono što je pričao. Mislim da je ovo spasenje što se tiče Aninog ulaska. Ušli ste da me spasite nesvesno, jer sve što mi je pričao, nije tako“.

Anđela i Ana u sukobuIzvor: YouTube/Zadruga Official
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!