.

Anđela Đuričić se sveti Zvezdanu, tužba je prvi korak u osveti!

TUŽBA JE SAMO DEO PAKLENE OSVETE Ana otkrila Anđelin tajni plan: Ona ne preza od mnogih stvari!

Ana iznela svoje mišljenje o bivšoj suparnici i njenoj tužbi
TUŽBA JE SAMO DEO PAKLENE OSVETE Ana otkrila Anđelin tajni plan: Ona ne preza od mnogih stvari!

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić tužila je bivšeg dečka Zvezdana Slavnića zbog nasilja, a sada se u emisiji „Zadruga- Narod Pita“ oglasila i bivša Slavnićeva partnerka Ana Ćurčić koja je prokomentarisala potez suparnice.

– Objavljena je vest da si pružila podršku Anđeli i da se sve preokrenulo posle „Zadruge“. Sad ljudi tumače to na razne načine, šta je po sredi – pitao je Tanasijević.

– Novinar me je okrenuo i pitao za to, rekao je da je Anđela tužila Zvezdana za nasilje i da sam ja dočekala da moja istina izađe na videlo. Ja sam tad pružila podršku kao žena ženi – rekla je Ana.

PREPORUKA:   Milena Kačavenda ogolila kumu Anu Ćurči, ispraćala ubicu Zvezdana u pljačkanje!

– Da li se obistinilo ono: „Bezuslovno mu veruj“ – upitao je voditelj.

– Mislim da jeste. Bila je ona i u „Zadruzi“ svesna da ja nisam lagala – istakla je bivša zadrugarka.

– Miljana Kulić je rekla da se čula sa Zvezdanom i da joj je rekao da su Anđela i on raskinuli kad je razgovarala sa roditeljima u Crnoj Gori i kako Miljana kaže, dala mu je predlog da ostanu u tajnoj vezi da njena porodica to ne bi znala, i on je odbio, pa je nakon toga donela odluku da ga tuži – dodao je voditelj.

– Mislim da su razlozi dublji, ali stvarno ne znam. To mi deluje kao deo neke njene osvete. Oni su mnogo slični i ne mogu da opstanu, to kad sam rekla prepisivali su mojim čuvenim emocijama. Mislim da je gorda, narcis, samouverena, ne preza od mnogih stvari, nema grižu savest i vrlo su slični – zaključila je Ćurčićeva.

Da podsetimo, bivša zadrugarka Anđela Đuričić podnela je tužbu protiv bivšeg partnera Zvezdana Slavnića. Kako stoji u saopštenju Anđela Đuričić je podnela krivičnu prijavu zbog, kako se navodi u saopštenju, nasilja u porodici.

PREPORUKA:   Ana Ćurčić u emisiji "Zadruga - Narod pita" polila voditeljku pa odlučila da javno objasni

– U ime i za račun gospođice Anđele Đuričić podnete su prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv Zvezdana Slavnića iz Beograda, zbog osnovane sumnje da je izvršio produžena krivična dela na štetu gospođice Đuričić i to nasilje u porodici iz čl.194 st.1, a prvom osnovnom sudu u Beogradu privatne krivične tužbe zbog izvršenja produženih krivičnih dela laka telesna povreda iz čl.122, uvreda iz čl.170 i iznošenje ličnih i porodičnih prilika iz cl. 172 Krivičnog Zakonika Republike Srbije. Radi zaštite gospođice Đuričić i poštovanja načela nepovredivosti tajnosti postupaka, ostale podatke za sada nećemo iznositi – stoji u saopštenju advokata dr Nataše M. Tošić Sremac.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!