.

PRŠTALE PRETNJE, UVREDE I PSOVKE! Totalni HAOS U STUDIJU, Teodorina mama i Miljanova žena u ŽESTOKOM KLINČU! (SNIMAK)

Kako je Veliki šef Željko Mitrović priredio žurku zadrugarima kako bi proslavili reprizu Nove godine, oni su u odličnom raspoloženju nastavili da slave u pabu i nakon završetka proslave, a situacija je eskalirala kada je Miljan Vračević nasrnuo na Teodoru Džehverović.

Autor: TvPink Printscreen

Večeras je u studiju u Šimanovcima gošća bila Gordana Džehverović, Teodorina mama, a uživo se uključila i Miljanova supruga Andrea, koja je prokomentarisala njihovu svađu i dala svoj sud o tome.

Miljan se nikoga ne plaši, ta njena pretnja nije na mestu. Isto, on ništa loše nije rekao u kontekstu gospođe Gordane i njegovog supruga. Ja garantujem da Miljan nema ništa protiv Teodore, lično, daleko od toga, on je poštuje. On je rekao u studiju šta je rekao, on agresijom odgovara na agresiju – ponovila je njegove reči.

PREPORUKA:   Starleta Sanja Grujić ide pod nož! Nešto povećava a nešto smanjuje!!!

Gordana se nikako nije složila sa ovime što je Miljanova supruga rekla, pa je povišenim tonom počela da  nabraja šta je Miljanove optužbe, na šta je i Andrea imala žustar odgovor.

Da je on kriminalac i mafijaš, za to će da odgovara na sudu,ja vam odgovorno tvrdim. Pošto je ona punoletna, sama odgovara za svoje postupke i ima jezik do poda, tako će da odgovara – rekla je žustro Andrea.

PREPORUKA:   Porodila se Aleksandra Nikolić, objavila sliku bebe

O ovoj žestokoj svađi možete pogledati u snimku ispod teksta.

YouTube player

Autor: Pink.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!