.

PRŠTALE PRETNJE, UVREDE I PSOVKE! Totalni HAOS U STUDIJU, Teodorina mama i Miljanova žena u ŽESTOKOM KLINČU! (SNIMAK)

Kako je Veliki šef Željko Mitrović priredio žurku zadrugarima kako bi proslavili reprizu Nove godine, oni su u odličnom raspoloženju nastavili da slave u pabu i nakon završetka proslave, a situacija je eskalirala kada je Miljan Vračević nasrnuo na Teodoru Džehverović.

Autor: TvPink Printscreen

Večeras je u studiju u Šimanovcima gošća bila Gordana Džehverović, Teodorina mama, a uživo se uključila i Miljanova supruga Andrea, koja je prokomentarisala njihovu svađu i dala svoj sud o tome.

Miljan se nikoga ne plaši, ta njena pretnja nije na mestu. Isto, on ništa loše nije rekao u kontekstu gospođe Gordane i njegovog supruga. Ja garantujem da Miljan nema ništa protiv Teodore, lično, daleko od toga, on je poštuje. On je rekao u studiju šta je rekao, on agresijom odgovara na agresiju – ponovila je njegove reči.

Gordana se nikako nije složila sa ovime što je Miljanova supruga rekla, pa je povišenim tonom počela da  nabraja šta je Miljanove optužbe, na šta je i Andrea imala žustar odgovor.

Da je on kriminalac i mafijaš, za to će da odgovara na sudu,ja vam odgovorno tvrdim. Pošto je ona punoletna, sama odgovara za svoje postupke i ima jezik do poda, tako će da odgovara – rekla je žustro Andrea.

O ovoj žestokoj svađi možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

PREPORUKA:   Anđela priznala da je sa Zvezdanom tajno razgovarala preko posrednika! (SNIMAK)
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!