.

TRESAO SE KREVET Ana i Marko se u „Zadruzi“ PREPUSTILI STRASTIMA, niko nije mogao da spava od njih!

TRESAO SE KREVET: Ana i Marko se u „Zadruzi“ PREPUSTILI STRASTIMA, niko nije mogao da spava od njih!
1721809_screenshot-14_ff Foto: screenshot
Marko Marković nedavno je ušoa u rijaliti televizije „Pink“, a on se od tada ne odvaja od Ane Korać, sa kojom je započeo ljubavnu vezu.

Foto: screenshot

Njih dvoje su nerazdvojni, stalno se češkaju, grle i maze pred ostalim ukućanima, a sada su rešili da odu i korak dalje.

Oni su, naime, dok su ostali spavali, iskoristili priliku da se prepuste strastima, pa se svašta dešavalo pod jorgan planinom, dok su se ostali ukućani povremeno budili, te im jasno stavili do znanja da ne mogu da odmore zbog njih.

PREPORUKA:   Pevačica KOLABIRALA zbog Lune i svađe sa Gagijem, drama koju gledaoci nisu mogli da vide - ANABELA NAPUSTILA STUDIO
Foto: screenshot

Tokom večeri mladi maneken izjavio je ljubav atraktivnoj zadrugarki, te je priznao da mu je suđeno da bude sa njom i da mu je drago što je učinio taj korak i ušao u najgledaniji rijaliti, što je verovatno, dodatno rasplamsalo strasti među njima.

Odlučili su da se malo zaigraju, zavukli su se ispod pokrivača, a njihov krevet se i te kako ljuljao.

PREPORUKA:   Žestoka svađa Lune i Stanije, a jedna rečenica će RAZBESNETI SRBIJU - ISTO KAO ŠTO JE BOG VRATIO MENI, TAKO ĆE VRATITI TEBI I MARKU

U jednom momentu, Koraćeva je podigla jorgan, pa se moglo naslutiti na koji su način zadrugari uživali. Oni su potom izašli, ali se ubrzo vratili u krevet i nastavili da spavaju.

Foto: screenshot
Blic.rs
Fejsbuk Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes