.

Odlukom Centra za socijalni rad dete Divne i Marka DNK oduzeto od babe i dede i smešteno u hraniteljsku porodicu!

DRASTIČNA ODLUKA SOCIJALNIH SLUŽBI Dok se Divna i Marko BAŠKARE u luksuzu, ne slute kakva je sudbina njihove DVOGODIŠNJE ĆERKE
Divna i Marko
Foto: youtube.com / screenshot Divna i Marko

Dok njih dvoje borave u rijaliti šouu „Zadruga“, centar za socijalni rad samo obavlja svoju dužnost. Marko Kocić i njegova supruga Divna uživaju baškareći se u luksuzu, a ne znaju šta se zapravo dešava sa njihovom ćerkom.

Dvogodišnja ćerka je Kristina je odvedena od svoje bake i deke i to prema odluci Centra za socijalni rad u Svilajncu koji je nadležan za selo Gložane u kojem ovaj rijaliti par živi.

– Dete je smešteno u hraniteljsku porodicu koja će moći adekvatno da se brine o njemu. Uslovi u kojima je živelo kod bake i dete nisu bili adekvatni jer su i njih dvoje korisnici socijalne pomoći. Mi smo njima pomagali i finansijski i na način na koji je to trebalo- kaže osoba iz socijalne službe tog grada.
Mala Kristina u rijalitiju

Foto: youtube.com / screenshot Mala Kristina u rijalitiju

Pored toga što nisu imali dovoljno sredstava da brinu o Kristini, dete je odvedeno od babe i dete jer su odlučili da dvogodišnje dete pošalju u rijaliti.

PREPORUKA:   Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović sporazumni razvod braka

– Morali smo tako da reagujemo jer ne želimo, kao ustanova nadležna za zaštitu malog deteta, da se ono provlači po rijalitijima- napominje naš izvor.
Dete su doveli na svoju svadbu u Zadruzi
Foto: youtube.com / screenshot Dete su doveli na svoju svadbu u Zadruzi

Naš sagovornik tvrdi da će, čim budu izašli iz „Zadruge“ dete biti vraćeno Divni i Marku, ali će i dalje paziti o njegovom odrastanju jer ako roditelji budu nastavili da zanemaruju Kristinu, reagovaće pravovremeno.

PREPORUKA:   Asmin Durdžić priprema gala svadbu sa Stanijom Dobrojević

Jedan od glavnih problema, između ostalog je, prema rečima socijalnog radnika, i to što Divnina rodbina često poziva novinare kako bi iznosila neistinite i senzacionalističke informacije.
Kuća u kojoj žive

Foto: youtube.com / screenshot Kuća u kojoj žive

Dete Divni i Marku nije oduzeto, već je za malu Kristinu obezbeđena hraniteljska porodica u kojoj će, do njihovog povratka iz rijaltiija, moći da ima normalne uslove za život.

 

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Odlukom Centra za socijalni rad dete Divne i Marka DNK oduzeto od babe i dede i smešteno u hraniteljsku porodicu!”

  1. Sanela kaže:

    Zasto niko ne da komentare za to kako Slobi je dao luni poruci preko palto i leuna je uzela i procitala to. Kako to ne ste primetili

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!