.

Odlukom Centra za socijalni rad dete Divne i Marka DNK oduzeto od babe i dede i smešteno u hraniteljsku porodicu!

DRASTIČNA ODLUKA SOCIJALNIH SLUŽBI Dok se Divna i Marko BAŠKARE u luksuzu, ne slute kakva je sudbina njihove DVOGODIŠNJE ĆERKE
Divna i Marko
Foto: youtube.com / screenshot Divna i Marko

Dok njih dvoje borave u rijaliti šouu „Zadruga“, centar za socijalni rad samo obavlja svoju dužnost. Marko Kocić i njegova supruga Divna uživaju baškareći se u luksuzu, a ne znaju šta se zapravo dešava sa njihovom ćerkom.

Dvogodišnja ćerka je Kristina je odvedena od svoje bake i deke i to prema odluci Centra za socijalni rad u Svilajncu koji je nadležan za selo Gložane u kojem ovaj rijaliti par živi.

– Dete je smešteno u hraniteljsku porodicu koja će moći adekvatno da se brine o njemu. Uslovi u kojima je živelo kod bake i dete nisu bili adekvatni jer su i njih dvoje korisnici socijalne pomoći. Mi smo njima pomagali i finansijski i na način na koji je to trebalo- kaže osoba iz socijalne službe tog grada.
Mala Kristina u rijalitiju

Foto: youtube.com / screenshot Mala Kristina u rijalitiju

Pored toga što nisu imali dovoljno sredstava da brinu o Kristini, dete je odvedeno od babe i dete jer su odlučili da dvogodišnje dete pošalju u rijaliti.

PREPORUKA:   Ana Korać se skinula pa kroz minijaturne krpice pokazala grudi i zadnjicu!

– Morali smo tako da reagujemo jer ne želimo, kao ustanova nadležna za zaštitu malog deteta, da se ono provlači po rijalitijima- napominje naš izvor.
Dete su doveli na svoju svadbu u Zadruzi
Foto: youtube.com / screenshot Dete su doveli na svoju svadbu u Zadruzi

Naš sagovornik tvrdi da će, čim budu izašli iz „Zadruge“ dete biti vraćeno Divni i Marku, ali će i dalje paziti o njegovom odrastanju jer ako roditelji budu nastavili da zanemaruju Kristinu, reagovaće pravovremeno.

PREPORUKA:   NARKOMAN: VUK MOB bio u ustanovi za duševno bolesne Laza Lazarević a počeo i da se drogira!

Jedan od glavnih problema, između ostalog je, prema rečima socijalnog radnika, i to što Divnina rodbina često poziva novinare kako bi iznosila neistinite i senzacionalističke informacije.
Kuća u kojoj žive

Foto: youtube.com / screenshot Kuća u kojoj žive

Dete Divni i Marku nije oduzeto, već je za malu Kristinu obezbeđena hraniteljska porodica u kojoj će, do njihovog povratka iz rijaltiija, moći da ima normalne uslove za život.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Odlukom Centra za socijalni rad dete Divne i Marka DNK oduzeto od babe i dede i smešteno u hraniteljsku porodicu!”

  1. Sanela kaže:

    Zasto niko ne da komentare za to kako Slobi je dao luni poruci preko palto i leuna je uzela i procitala to. Kako to ne ste primetili

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!