.

Rat Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića: SMRT ti sledi ako mi fali dlaka sa glave! Psovke i najniže pretnje!

Pretnje ne prestaju! Stanija: Kristijane, bude li mi falila dlaka s glave, znaš šta ti sledi

– Pozdrav za Ivanu i njenu majku… Moraćemo kad-tad popiti kafu – napisala je Stanija

Stanija i Kristijan ulaze u Zadrugu 4, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Rat Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića sve je glasniji pred početak „Zadruge 4“ u koju oboje ulaze, a sve se toliko rasplamsalo da više nijedno od njih ne bira reči kojima će se obratiti onom drugom.

Je*em li ti familiju, Stanijo, S*anijo! Sva ću go*na da ti vratim tamo odakle su ti izašla. Zapamti. Je*em li ti familiju gde si se iznikla i ti, i Lazić, i Čabarkape. Je*em vas u usta. Mamicu vam je*em ustašku – pričao je Kristijan u jednom svom lajvu na društvenim mrežama, što je isprovociralo Staniju.

PREPORUKA:   Moka Slavnić odgovorio Kristijanu Goluboviću na prozivanje njegovog sina Zvezdana

Usledila je lavina njenih objava na Instagramu u kojima ga psuje, a onda je objavila i poruke koje dobija od, navodno, njegovih bliskih ljudi.

– Kome ti psuješ majku ustašku? Detetu palog borca i heroja? Meni čiji je otac dao život za Srbiju? A ti, patrioto, nacionalisto, gde si bio kada se ginulo za Srbiju? Dok se ginulo ti si krao polovne televizore po Grčkoj, kokošaru jedan! Pi*ko dezerterska – počela je Stanija.

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić razgovarala sa produkcijom Zadruge i TV Pinka, imala je specijalne zahteve, postavila ULTIMATUM! (SNIMAK)

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!