.

Tara simov snimila pesmu, zakljubila se, a otkrila je ima li poziv za ulazak u Zadrogu 4

PRONAŠLA NOVU LJUBAV! Tara Simov ponovo zaljubljena, snimila prvu pesmu, a za Alo je progovorila o učešću u „Zadruzi 4“!

Mnogo toga se promenilo u njenom životu!

Tara Simov, Milan Petković

 Foto: Youtube/printscreen

Nakon izlaska iz „Zadruge“ Tara Simov nije ni slutila koliko će se njen život promenti. Ona je započela pevačku karijeru, a zajedno sa Milanom Petkovićem snimila je svoju novu pesmu. Naša ekipa je prisutvovala snimanju spota za kaver, na kojem smo razgovarali sa Tarom i Milanom, a evo šta je otkrila za Alo.

Njena veza sa Matejom Matijević je završena, a Tara je neočekivano pronašla novu ljubav.

– Veoma nam je drago što radimo zajedno. Stalno smo zajedno, ne razdvajamo se kao momak i devojka, samo što ona ima dečka, zove se Lazar i iz Vranja je, eno ga tamo, odličan dečko – rekao je Petković.

PREPORUKA:   Pokrenut postupak protiv TV Pink zbog nasilja prema ženama u rijalitiju Zadruga!

Kada je reč o njihovoj saradnji, Petković kaže da je Tara bila veoma poslušna i uspela da obuzda svoj temperament.

– Ja sam se postarao za muziku, a Tara je otpevala. Poslušna je i dobra kada je ova naša saradnja u pitanju – rekao je Petković.

Tara Simov, Milan Petković

Foto: Youtube/printscreen

– Ona je mene pitala šta mislim o tome što je uradila u emisiji. Ja rekoh jel moguće da si čoveka od šezdeset godina gađala stolicom. Ali dobro pala joj klapna – rekao je Petković.

– Kajem se stvarno, nisam morala to da uradim. Mića i ja smo razgovarli, uputila sam mu izvinjene i sad je sve u redu – objasnila je Tara.

– Što se tiče „Zadruge 4“, trudiću se mnogo više nego u prethodnoj sezoni, kao u poslednja tri meseca kada sam izdominirala – kaže bivša zadrugarka.

Tara je takođe progovorila i o svojoj novoj vezi, ali je uputila i poruku podrške Tanji Savić nakon što je njen suprug otišao u Australiju i sa sobom poveo njihovu maloletnu decu.

Šta je poručila Tanji, ali i Zerini nakon njene drame, pogledajte na videu u prilogu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!