.

RAT Zorice Marković i Ivane Šašić, psovanje i uvrede na sve strane!

‘J*BAĆU JA TU MUTAVU PLOVKU!’ Brutalan RAT Zorice Marković i Ivane Šašić, uvrede i psovke se nižu!

Zorica je poludela i žestoko oplela po koleginici.

'J*BAĆU JA TU MUTAVU PLOVKU!' Brutalan RAT Zorice Marković i Ivane Šašić, uvrede i psovke se nižu!

Foto: Printscreen

Pevačica Zorica Marković jutros je u „Zadruzi“ osula drvlje i kamenje po koleginici Ivani Šašić, inače bivšoj ženi zadrugara Bojana Bokija Simića. Ivana joj je sada u svom stilu odgovorila na prozivke.

Alo

Naime, Zorica se raspitivala kod Bokija o čemu je sinoć pričao sa predstavnicima sedme sile tokom emisije „Pitanja novinara“. Kada joj je Simić objasnio da je Ivana obelodanila da je i pre nje, ali i posle, jurio pevačice, te da je svojevremeno dobio zabranu prilaska majci i bratu zbog nasilja u porodici, Zorica je poludela i žestoko oplela po koleginici.

– A šta te je ova osudila za brata?! Gospode sveti i presveta Bogorodice, kako je nije sramota?! Šta hoće ona, da uđe?! Nek dođe ovde da je j*bemo, ionako je tunjava ko mutava plovka! Nek dođe da je malo j*bemo, ja ću da je j*bem! Ako je budeš branio, imaćemo problem ti i ja. Koliko vidim, to joj je cilj. Ti si poslednji čovek koji bi bio nasilnik… Šta je ona, doktor nauka, što se udala za tebe? Te laži, to k*rčenje… Zvezda je, ali u k*rcu. Nek ide tamo, nek obnovi onaj svinjac – u svom stilu poručila je Zorica.

PREPORUKA:   Vanredno ubacivanje u Zadrugu 6, najpoznatiti otac učesnika rijalitija, poznat po šmrkanju kakaina sa alkoholom!

Printscreen

Tim povodom se oglasila i Ivana Šašić, koja tvrdi da je iznela istinite optužbe na račun bivšeg supruga, a koleginicu nije želela da vređa.

– Nikome ja ništa ne nameštam. Sam me je upleo u priču, spominjao, lupetao gluposti. Što se Zorice tiče , ništa protiv nje nemam, neka brani svog prijatelja. Svako o sebi govori. Mi privatno nismo nikada popile kafu, poštujem je kao koleginicu i dobrog pevača – odgovorila je Ivana.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!