.

BRUtaLNO PONIŽENJE za majku jedva punoletne Milice Veselinović koja se u rijalitiju IGRA SA POLNIM ORGANIMA!

ERMINA PAŠOVIĆ URNISALA MAJKU MILICE VESELINOVIĆ Nikad žešći sukob, nemilosrdno joj ponizila ćerku: „Igra igru preko polnog organa“

Uživo zaratila sa Miličinom majkom zbog Filipa i Mensura!

ERMINA PAŠOVIĆ URNISALA MAJKU MILICE VESELINOVIĆ Nikad žešći sukob, nemilosrdno joj ponizila ćerku: "Igra igru preko polnog organa"

Printscreen Zadruga

Majka Milice Veselinović Ana uključila se uživo u emisiji gde je ušla u klinč sa bivšom zadrugarkom Erminom Pašović.

– Nikad ne reci da si loše, iako je najgore. Ja nisam za veze u rijalitiju. Samo jedno ne razumem, zašto je toliko tabu tema Car-Milica. Kad pogledamo sve te neke situacije, razvode, šta se sve dešavalo, mislim… Nisam za to, ne opravdavam, ali… – rekla je Ana

Da li ti se dopada FIlip kao zet? – pitala je voditeljka.

Printscreen Zadruga

– Neću da pričam o tome, bilo ko da je u pitanju, ne podržavam vezu u rijalitiju. Ja ne znam šta je u glavi mog deteta, a tek Filipovoj. Ne želim da pričam nešto u šta nisam sigurna. Nemam ništa protiv Filipa. Ako je moja ćerka srećna… Eto, gospođica Ermina kaže da je moja Milica laka. Milica misli da je srećna, njena greška je što uvek ide srcem. Svako je vidi drugačije, ali ja sam je rodila, ja je poznajem najbolje. Ne iznosim mišljenje, jer je suviše rano da ga iznesem. Gledali smo prošlih sezona, videli smo Filipove veze, ali ne mogu unapred da sudim. Iskreno, ne sviđa mi se to što je u rijalitiju, da je spolja, drugačije bi se gledalo – odgovorila je Ana.

Kako si doživela druženje Milice i Aleksandre? – pitala je Dušica.

– Nisam imala ništa protiv tog druženja, čule su se celog leta, znam da je Milica stvarno gotivila Aleksandru. Iskreno, koliko puta su se čule preko video-poziva. Milica mi je pokazala poruke da ju je kontaktirao Filip, izvinio se za uvrede, izvinila se i ona. Sad čujem nešto oko Mateje, to stvarno ne znam i ne mogu da pričam. Što se Marka Markovića tiče, Ermina je bila u tim godinama... – nastavila je Veselinovićka.

PREPORUKA:   Filip Car najstrašnije izvređao starletu Maju Marinković i njenu familiju, starletin otac zapretio da će mu viljuškom iskopati oči!

 Vaša ćerka je namazanija i inteligentnija od mene u 35. Moj sin ima 16 godina, kad ih uporedim, to su nebo i zemlja. Ne možete se vaditi na te godine, ona nije naivna. Zna i te kako šta radi. Razumem vas kao majku, treba da stojite iza ćerke, ali ne možete da opravdate moljakanje, šaltanje sa Marka na Cara. Znamo i šta je bilo sa Mensurom, uvalila mu je sa Carem, trebalo je da ga ispoštuje. Vaša ćerka igra rijaliti, svaka joj čast na tome, ali ne preko p*čke – ubacila se Ermina Pašović.

– A gde je Mensurovo poštovanje preko leta? Ona jeste tu da igra rijaliti, naravno da će igrati rijaliti, prošla je životni fakultet prošle godine – odgovorila je Ana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Ali preko p*čke? Još je gore da vi to opravdavate: „Igra rijaliti“. Devojčica ima 18 godina. Umesto da uletite tamo tenkom… – dodala je Pašovićeva.

– Ja nemam prava da se mešam tu, ona je ugovor svojevoljno potpisala. Nisam u mogućnosti da utičem na nju, ja znam šta bih joj rekla. Odavde ne mogu da utičem na nju – nastavila je Veselinovićka.

PREPORUKA:   Zvezdan ispljuvao ljubavnicu: Anđela Đuričić je balavica, ponaša se kao glumica!

A šta ćemo sa d*k kućicom sa Markom? Milica zna da greši, obratila Vam se i rekla da ne dolazite za Novu godinu – dodala je Ermina.

Da, ona zna kako ja to podnosim. Znam koliko je vezana za mene, ne znam šta se dešava tamo. Ne mogu da je opravdam, niti je opravdavam. Ne što se tiče Cara, ne podržavam nijednu vezu u rijalitiju – govorila je Ana.

Mensur je nije ponižavao na takav način – nastavila je Pašovićeva. Kako nije? Koliko puta joj je rekao: „Smradu mali“, smeškao se sa Anom Jovanović. Ona je preplakala Anu Jovanović, nije trčala za drugim, volela ga je, pričale smo o tome, a on nju nije – dodala je Veselinovićka.

Ana, imam jedno pitanje, da li dolazite pred Novu godinu? – pitala je Dušica.

Trenutno sam fokusirana, slavimo Svetog Nikolu, da donesem šta treba, za Novu godinu razmišljam. Možete da očekujete, zašto da ne – odgovorila je Ana.

Tagovi
Ermina Pašović Ana Veselinović sukob Zadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 zadruga 6 svadba zadruga 6 rijaliti zadruga 6 novi vođa zadruga 6 najnovije najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 izbacivanje zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!