.

Razočarana i ponižena majka tek punoletne starlete Milice Veselinović iskazala svoje razočaranje svojim detetom koje ima sek* pred kamerama!

PROPALA U ZEMLJU ZBOG NEPREKIDNOG PONIŽAVANJA ĆERKE: Milica tražila Caru da joj NAPRAVI DETA, a sada se oglasila i njena MAJKA!

PROPALA U ZEMLJU ZBOG NEPREKIDNOG PONIŽAVANJA ĆERKE: Milica tražila Caru da joj NAPRAVI DETA, a sada se oglasila i njena MAJKA!

Foto: Printscreen/Zadruga

Milica Veselinović je ovih dana u centru zbivanja u „Zadruzi 6“, a razlog za to je ulazak u vezu sa kontroverznim zadrugarom Filipom Carem.

Milica je Caru tražila da ozvaniče vezu, a posle samo dva dana imala je seks sa njim, tokom kog mu je tražila da joj napravi bebu. Njena mama nije bila oduševljena ponašanjem jedva punoletne ćerke, a na pitanje kako komentariše seks svoje ćerke sa Carem i njenu želju za detetom odgovorila je da nema komentar.
Filip Car, Milica Veselinović

foto: Printscreen/Zadruga

– Nikako, doviđenja – rekla je Miličina majka za Pink.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Ana se oglasila i otkirla da misli da Car igra igru sa Milicom.

– Za mene je to što moje dete radi ponižavajuće! Treba da bude svesna nekih stvari, to je moja pretpostavka. Treba malo logike da uključi. Car samo tera inat Mensuru sa Milicom i hoće da mu dokaže da on može da bude sa njom i to je to. Sećamo se svi da se zakleo Mensuru da će to uraditi. Zna on vrlo dobro na koju će stranu, nego igra igrice samo! I sa Milicom i sa Aleks igra igrice. Aleks u tom odnosu sa Carem ne bih komentarisala mnogo, to me uopšte ne zanima i ne dotiče. Komentarisaću samo svoje dete – rekla je Ana nedavno za naš portal i dodala:

PREPORUKA:   Bivši učesnik Zadruge imao saobraćajnu nesreću!
Filip Car, Milica Veselinović

foto: Printscreen YouTube

– Na koju god stranu da ode, ja samo molim Boga da ne ide na stranu mog deteta! Što dalje od Milice! Daleko mu lepa kuća! Otkad se Milica rastavila od Aleks ona se pogubila. Mislila je da joj je ona prava prijateljica i da će se do kraja držati zajedno. Otkad su se raskantale, Milici su potonule sve lađe… Ne razumem situaciju. A to sve s Filipom je ponižavajuće za mene i to je to. Smatram da u Beloj kući ne postoji niko za Milicu. Od nekih ljudi koji savetuju moje dete iskreno mogu da izdvojim Ša i Ivana Marinkovića. Smatram da su njih dvojica iskreni prema njoj, ali ona slabo usvaja ono što joj oni savetuju. Rekla je da je gotovo sa svim tim, da nema više te Milice, pa opet pravi gluposti… Ne razumem, ne znam da li joj se toliko dopada Car, ali nadam se samo da će presati da se ponižava! Nema iskrene namere on ni prema Milici, ni prema Aleks i to je to.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić prekršio strogo pravilo, pretio voditelju Zadruge, hoće li biti diskvalifikovan?! (SNIMAK)

(Kurir.rs/Pink)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!