.

RIJALITI ZADRUGA – NADEŽDA ZAVRŠILA U ZATVORU! Zbog žestoke svađe sa Lunom i Adamom usledila je kazna, Biljićeva htela da razvali rešetke! (VIDEO)

Zbog žestoke svađe koja se dogodila između Nadežde Biljić i Adama i Lune Đogani, gde je čak došlo do fizičkog okršaja
 Foto Pink.rs

Foto Pink.rs

Zbog žestoke svađe koja se dogodila između Nadežde Biljić i Adama i Lune Đogani, gde je čak došlo do fizičkog okršaja, Pinkova zvezda je završila u zatvoru.

Naime, zbog neistine koju je iznela o Đoganiju da je igrao u predstavi kada je preminuo glumac Milorad Mandić Manda, on je urlao na nju, pa su ušli u verbalni sukob, a u njihovu svađu se umešala i Đoganijeva.

PREPORUKA:   MLADA DEVOJKA ODLUČILA: Miljana ostavila Milojka i ulazi u jedan rijaliti! Šta mislite, Parovi ili Zadruga su njen izbor?

Njih dve su nastavile svoju raspravu u kuhinji, gde je Nadežda gađala tanjirom Lunu, ali ju je, srećom, promašila.

Kako ne bi došlo do većeg sukoba obezbeđenje ju je odvelo u zatvor kako bi se smirila, a ona je počela da viče i udara u ćeliju.

Glave ću da im otvaram da vide kakav sam bolesnik. Ja sam ispala agresivac, ona je, bre, bolesna! Odvaliću ovo, otključaj mi vrata! – besnela je Nadežda.

PREPORUKA:   Marko i Luna PREKRŠILI glavno pravilo u Zadruzi, uradili NEŠTO ŠTO NIKAKO NISU SMELI! Stigla ŽESTOKA KAZNA za Miljkovića!

Pink.rs

Fejsbuk Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes