.

Roditelji Miljane Kulić u istom danu idu na operacije, mole da bolesna Miljana ne sazna!

Siniša i Marija Kulić u isto vreme idu na operaciju, a od Miljane MORAJU DA KRIJU: Nakon što je obrijala glavu ne mogu da se smire

Miljana Kulić Foto: screenshot tv pink / screenshot

Miljana Kulić je šokirala sve, kada je u „Zadruzi 4“ obrijala glavu, a njena majka Marija je rekla kako smatra da je to uradila od tuge jer je Siniši Kuliću ugroženo zdravlje. baš zbog toga, Marija nije smela da joj kaže da i ona ide na operaciju.

Marija Miljana Foto: YouTube/Zadruga / RAS kombo
Marija Miljana

– Te kobne večeri kada je ona obrijala glavu, mi smo malo pre toga imale poziv. Saznala je da Siniša ide na operaciju, ja joj nisam smela reći da treba i ja da idem na operaciju – rekla je Marija za „Blic“ i dodala:

PREPORUKA:   Nataša Radan sve priznala i nije se izvinila, misica zaplakala! (SNIMAK)

– Siniša i ja idemo u ponedeljak na operaciju. On operiše laringsonov tumor, a ja karcinom limfne žlezde. Zabrinuta sam, stalno plačem.

Kako smo saznali, Siniša i Marija planiraju da kriju za Marijinu intervenciju sve dok se ona ne oporavi.

– Siniša i Marija na operaciju idu u isto vreme tog ponedeljka. Pored brige o zdravlju najviše ih plaši kako će Miljana sve da ponese i da ne napravi još neku glupost. Svakog dana strepe, za Marijinu intervenciju neće ni da joj kažu dok se ne završi i dok ona ne bude bolje – otkriva naš izvor.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!