.

Miljana Kulić imala tri abortusa, neplanirano rodila dete, otac i majka idu na operaciju, ona se ošišala na ćelavo, sa nervnim slomom i pred suicidom još uvek je pred kamerama u rijalitiju, čeka se još samoubistvo pa da TV rijaliti bude potpun!

EVO ŠTA JE MUČI – TRI KIRETAŽE, MAMA I TATA, ŽELJKO – SVE ME STIGLO: Miljana progovorila nakon što je šokirala sve šišanjem na ćelavo!

Ne kaje se što se ošišala.

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Učesnica Zadruge, Miljana Kulić, šokirala je sve nedavno kada se ošišala na ćelavo, a sada je objasnila i da joj je ovo najteži period u životu.

„Nisam raspoložena, ali možemo da se šalimo. Muči me sve, sve me muči… Celokupno sve, šta da ti pričam, kad sve znaš… Odnos sa mamom, blamiranja, ljubav u koju sam verovala, sve se ispostavilo kao laž… Nijedan muškarac na svetu nije vredan toga da se svađam sa mamom. Kada god nisam slušala roditelje, prolazila sam ovako. Sve me je stiglo, tri kiretaže za redom, disbalans u organizmu, nedostaju mi mama, tata, Željko na prvom mestu. Ne znam šta ću sa sobom. Žao mi je što roditelje nisam ispoštvala zbog momka sa kojim sam bila dve i po godine, vašeg druga“, rekla je Miljana.

PREPORUKA:   Žestoki obračun i haos u zadruzi bolesne Miljane Kulić i ljubavnice Tare Simov! (SNIMAK)

„Krivim sebe. Sve me je stiglo. U zatvorenom sam prostoru, sve se skupi čoveku. Ovo mi je najteži period u životu“, nastavila je Miljana i prokomentarisala to što svi vide da je bolje otkako se ošišala i otkako se druži sa ljudima.

„Bravo. Samoća čoveka ubija. Dok sam bila u apartmanu, plakala sam svaki dan, pustim vodu u kupatilu i vrištim. Povukla sam se totalno u sebe. Mene je ubila samoća… Ali idemo dalje, sve do medalje. Ne kajem se uopšte što sam se ošišala. Evo, već sam tri dana na dijeti, pijem vodu, šejk, malo pojedem krema ujutru kada mi padne šećer, tri piva, Marlboro i žvakaće gume„, ispričala je Kulićeva.

PREPORUKA:   Zadruga 4 - Miljana Kulić ispričala je Drvetu mudrosti sve o raskidu sa Danijelom Višićem.

„U rijalitiju nema prijatelja i nikome ne možeš nikome da veruješ. Brat bratu u finalu zabije nož u leđa. Postoje osobe koje su mi drage, ali se nikome ne poveravam. Gledam na ljude kao na rijaliti kolege. U top 7 vidim Paulu, Frana, Jovanu misicu, Aleks, Kristijana, Kenana i Nadicu ili Janjuša“, dodala je Kulićeva.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!