.

Vladimir Tomović se pokajao zbog onoga to je uradio u Zadruzi, moli za oproštaj, pričao i o novcu

„Izvinjavam se, neka mi bude za nauk, POGREŠIO SAM!“ Tomović se kaje posle diskvalifikacije, moli za oproštaj, a evo šta kaže o novcu

Vladimir Tomović Foto: Printscreen / RAS Srbija

Vladimir Tomović, koji je pre nekoliko dana diskvalifikovan iz „Zadruge 4“, ovim povodom oglasio se putem Instagram lajva.

Vladimir Tomović Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija
Vladimir Tomović

Tomović, koji je diskvalifikovan jer je štrajkovao glađu i ucenjivao produkciju, je otkrio da se trenutno nalazi u Vrnjačkoj banji, a budući da je njegov profil ugašen pratiocima se obratio sa profila svog brata Vladana.

– Nisam se štedeo. Paula i Filip Car su pokazali da su pravi prijatelji, njihove suze su sve rekle i Monika je ispala dobar čovek. Zbog njih mi je jedino žao što više nisam tamo – počeo je Vladimir, pa nastavio:

PREPORUKA:   Miljana Kulić ponovo doživela nervni slom pa bežala iz rijalitija!

– Kada je diskvalifikacija u pitanju, ona je bila opravdana! Šta god vi mislili, ne želim nikoga da perem, ni sebe ni „Pink“, ali stvari se ne rešavaju buntom i štrajkom. Ja sam tako rođen, ja sam buntovnik, ali se tako ne rešavaju stvari. Neka ovo meni bude za nauk, a svima se izvinjavam koje sam pominjao, a nije trebalo, misleći na organizaciju „Zadruge 4“, od vlasnika, pa preko ostalih. Ja sam neko ko bi verovatno to opet ponovio, ali u 21. veku štrajkovati glađu na televiziji, to je bila moja nemoć. Do mene su dolazile netačne informacije, a ja nisam mogao da se borim sam sa sobom, izgubio sam se u vrtlogu! Pogrešio sam! Izvinjavam se svima ako sam nekome naneo štetu. Bog će da nagradi, jer ću se ja truditi da činim dobra dela, a Bog sve nagradi.

PREPORUKA:   VOAJERISALA: Miljana Kulić tajno pratila Kristijana Golubovića dok je bio u toaletu, pa su raskinuli prijateljstvo!

– Samo da znate da sam ja svaki svoj dinar krvavo zaradio, dao sam srce za svaki dinar. Ja sam odužio dug, odradio sam to ljudski, pošteno – rekao je Vladimir na kraju.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!