.

Sandra Rešić je glumica, trese krevet sa Anđelom a ako treba u trenutku će zaplakati, raskrinkavanje je počelo! (SNIMAK)

DOK SANDRA I ANĐELO TRESU KREVET, BIVŠA ZADRUGARKA IH RASKRINKAVA: Sad ćete gledati njene glumačke SUZE, sa njim je bila NAPOLJU!

DOK SANDRA I ANĐELO TRESU KREVET, BIVŠA ZADRUGARKA IH RASKRINKAVA: Sad ćete gledati njene glumačke SUZE, sa njim je bila NAPOLJU!

Rijaliti par Anđelo Ranković i Sandra Rešić sami spavaju u izolaciji, pa su iskoristili to vreme za intimne odnose.

Njih dvoje ne mare za kamere, a ni za druge ljude u Beloj kući, pa su se ponovo prepustili strastima.

Anđelo Ranković, Sandra Rešić

foto: Printscreen/Zadruga

Iako su obećali da će se suzdržavati od svojih emocija i naleta strasti, zbog svojiih porodica, sve manje uspevaju da održe reč, te je Sandra tokom noći Anđela štipnula za zadnjicu, a nakon emisije, u ranim jutarnjim časovima, završili su ispod pokrivača.

Dok ovaj rijaliti par uživa u novoj ljubavi, bivša zadrugarka Jelena Batos oglasila se na Instagramu i otkrila da se Sandra i Anđelo znaju od ranije.

PREPORUKA:   Taki Marinković na sve načine pokušava da opravdava ćerku - silikonsku starletu koja je otela muža svoje dobre drugarice Aleksandre Subotić!

– Što se tiče ove veze Marta je pred kraj izabrala (osobu sa kojom je već bila napolju, za kog zna da je švaler i da je svaka devojka pustila suze zbog njega) pravu osobu za pravljenje žrtve nje. Uskoro ćete gledati “osuđenu“ ljubav i njene glumačke suze da bi je dovela do trona jer „ugoržen prijatelj“ nije upalio. Ne uaboravimo da je ova žena završila za glumicu i radila kao glumica, ovo su pravi potezi pred kraj rijalitija za pobedu i pranje da se svake godine kači kao uteha za zauzete muškarce, i onda plače kako su je odbacili kao prijatelja. Živi bili pa videli! Sada idu grupe podrške, pa onda suze i patnja. Kada izađe, puniće klubove ženama koja će saosećati sa njom „nesrećne u ljubavi“ jer ovih 15 godina glasom nije uspela. Sve je taktika za kraj i izlazak – poručila je bivša zadrugarka preko Instagrama.

PREPORUKA:   Majka Sandre Rešić besna na ponašanje svoje ćerke koja u uživo programu ima intimne trenutke sa Anđelom Rankovićem!
Jelena Batos
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!