.

Sandra Rešić raskinula sa Anđelom Rankovićem preko SMS poruke, žalila se da nisu imali seks!

NISMO IMALI SE*S UOPŠTE, RASKINUO JE PREKO PORUKE Sandra Rešić raskrinkala Anđela Rankovića, otkrila sa kojom zadrugarkom se video, skandal!

Ona otkriva kako je izgledao njihov raskid, tri dana posle superfinala Zadruge
NISMO IMALI SE*S UOPŠTE, RASKINUO JE PREKO PORUKE Sandra Rešić raskrinkala Anđela Rankovića, otkrila sa kojom zadrugarkom se video, skandal!

Printscreen

Printscreen/Premijera

 

Čulasam da se pre nekoliko dana sreo sa Dalilom i Marijanom Zonjić. Njih dve su bile na snimanju jedne emisije, a kada ih je Anđelo video, potrčao im je u zagrljaj. Tačnije, potrčao je da se javi Dalili, ali ga je ona iskulirala. Kad je videla kako ide ka njoj, okrenula je glavu i ušla u taksi – priča pevačica i dodaje da je ne bi iznenadilo da na kraju Dalila i Anđelo ipak završe zajedno:

PREPORUKA:   Uroš Ćertić najavio izlazak iz Zadruge, možda zauvek napušta rijalitije!

Sve je moguće! Više ništa ne može da me šokira, pa očekujem da se i to desi – dodaje Rešićeva.

Printscreen/Premijera

Ona otkriva kako je izgledao njihov raskid, tri dana posle superfinala „Zadruge“:

Poslao mi je SMS poruku i napisao da se ne oseća lepo sa mnom i da bi voleo da porazgovaramo. Potom mi je objasnio da ne može da mi da sto odsto sebe i da je depresivan. Jasno mi je bilo u kom pravcu ide razgovor, pa sam rešila da odmah stavim tačku na taj odnos. Preko noći se sve promenilo! Ispala sam budala. Besna sam na sebe što sam ušla u vezu s njim dve nedelje pred kraj rijalitija, jer sam osećala da će se ovo desiti – ističe Sandra.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!