.

SKANDALOZNA TUČA U ZADRUZI 2: Bane Čolak NOKAUTIRAO Boru

U „Zadruzi 2“ izbila je velika svađa između Bore Santane i Baneta Čolaka, koja se završila fizičkim obračunom.

Foto: screenshot tv pink / screenshot

„Zadruga 2“ je počela.
Iako su još od prve sezone „Zadruge“, u kojoj su zajedno učestvovali, bili dobri prijatelji, Bane i Bora su se danas fizički obračunali. Sukob je najpre nastao između Bore i Banetove devojke, Zerine Hećo.

– Smiri je Čolak, daj joj lek za smirenje. Ona mene naziva klošarom. Nemoj i tebe i nju sada da razvalim od batina – zapretio je Bora Banetu, što je razbesnelo Čolaka koji nasrnuo na njega i udario ga pesnicom u glavu.

Foto: screenshot tv pink / screenshot

Obezbeđenje je odmah uletelo i počelo da ih razdvaja, a pritrčali su i ostali zadrugari koji su bili šokirani onim što se dešava.

PREPORUKA:   Miroslav Đuričić Miki, pčelar iz Kupinova, spakovao stvari i molio da napusti Zadrugu, vikao i lupao na kapiji!

– On mene da razvali. Sad ću da mu je*em mamu. Udario me je. Naboo me je pesnicom – govorio je izbezumljeno Bora. Kako je izgledao čitav incident pogledajte u videu.

Kada su se strasti stišale, njih dvojica su otišli u dvorište kako bi porazgovarali i izgladili odnose.

– Ona te maltrerira, ja ne znam šta je sa tobom, ti treba da imaš devojku, ali ne znam šta ti je. Ona ne treba mene da napada, ti i ja smo drugovi – rekao je Bora.

PREPORUKA:   Devojka učesnika rijalitija Zadruga 2 Nenada Aleksića Šaa, udavila se u Dunavu!

– Ja sam joj rekao da nije trebalo da se mešam, ona me napada da je ispala zmija što je razdvojila dva druga, šta tebe boli ku*ac ko krade budžet i šta radi. Ja sam joj rekao da je ona tebe prva uvredila. Ne mogu da se iskuliram jedan dan da se ne svađam. Mene je zabolelo od tebe jer te volim – objasnio je Bane.

blic.rs

Fejsbuk Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes