.

SLUŽBENICI CENTRA ZA SOCIJALNI RAD POSETILI DRAGANINE RODITELJE I odlučili su šta će biti sa njenim detetom!

SLUŽBENICI CENTRA ZA SOCIJALNI RAD POSETILI DRAGANINE RODITELJE Evo šta će biti sa njenim sinom

Dragana Mitar Foto: screenshot tv pink / screenshot

Draganini roditelji čuvaju Jovana (5) dok mu je majka u trećoj sezoni rijalitija „Zadruga“.

Dragana Mitar Foto: Instagram
Dragana Mitar

Kako piše „Telegraf“, na kućnu adresu roditelja Dragane Mitar, bivše članice grupe „Models“ i aktuelne učesnice „Zadruge“, zakucali su službenici iz Centra sa socijalni rad u Beogradu, a sve zbog njenog petogodišnjeg sina Jovana kojeg ima iz braka sa Sinišom Dragutinovićem.

Dragana Mitar Foto: screenshot tv pink / screenshot
Dragana Mitar

Dragana trenutno učestvuje u rijalitiju Zadruga 3, u koji je ušla sa oženjenim dečkom Edisom Fetićem Edom iz Novog Pazara. Takođe, pred kamerama pokazuje strasne momente sa novim dečkom – Vladimirom Tomovićem.

Dragana Mitar i Edis Fetić Edo Foto: screenshot tv pink / screenshot
Dragana Mitar i Edis Fetić Edo

Kako gorepomenut portal saznaje, tokom današnjeg dana, 11. decembra, službenici iz Centra za sociljalni rad posetili su Draganine roditelje koji čuvaju malog Jovana dok mu je majka u Zadruzi, a sve zbog velikog broja prijava koje su stigle upravo zbog te situacije – Jovan je napolju, a Dragana u rijalitiju.

PREPORUKA:   Aneli Ahmić se pravdala o Interpolovoj poternici
Dragana Mitar Foto: Printscreen / RAS Srbija
Dragana Mitar

– Zbog cele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod lekara, jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o detetu, ali će dete i dalje ostati kod babe i dede, jer jer tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnela – rekao je za pomenuti sajt Matija, Draganin najbolji prijatelj.

Dragana Mitar Foto: screenshot tv pink / screenshot
Dragana Mitar

Podsetimo, Draganina majka Jadranka Mitar ne nalazi opravdanje za ćerkino ponašanje pred kamerama.

Majka Dragane Mitar Foto: screenshot
Majka Dragane Mitar

– Ja bih je samo podsetila na ono što je obećala kada je trebalo da uđe, jer sam je pitala da li je psihički sposobna za ovako nešto. Potpuno je potpala pod ne znam ni ja šta… To je za mene dno dna! Rekla sam joj samo: „Molim te, ako nisi spremna, povuci se. Ne smeš sebi da dozvoliš taj luksuz zbog svog deteta“ – između ostalog je rekla za „Pink“.

Dragana je učestvovala i u prethodnoj, drugoj sezoni Zadruge, u koju je ušla kao udata žena – u braku sa Sinišom Dragutinovićem, Jovanovim ocem. Po izlasku iz rijalitija, nakon što su u javnost isplivale razne priče iz njihovog privatnog života, suprug ju je prema njenoj priči izbacio iz stana zajedno sa detetom, posle čega je i zatražio starateljstvo nad sinom Jovanom. Imao je izrečenu meru zabrane prilaska Dragani, a od nje je tražio da plaća alimentaciju u iznosu od 20.000 dinara.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!