.

ŠOKANTNO SAZNANJE: Ana Ćurčić i Aca Bulić imaju ćerku koja živi u Nemačkoj!

Aca Bulić došao je do saznanja da njegova i Anina ćerka živi u Nemačkoj!

Aca Bulić došao je do saznanja da njegova i Anina ćerka živi u Nemačkoj!  Bulić je zanemeo kada je pročitao mejl, plakao je kao malo dete jer mu je to vratilo lavinu emocija iz tog perioda

Aca Bulić došao je do saznanja da njegova i Anina ćerka živi u Nemačkoj! Screenshoot/Youtube Aca Bulić i Ana Ćurčić mesecima su u žiži javnosti i njihova ljubavna priča mnoge interesuje jer nekako nikada nije ispričana do kraja.

Ono što znamo, a što su oboje izneli pred kamerama je istina o detetu koje su dobili, a onda i izgubili. Ana Ćurčić je tada jedva ostala živa, a za ćerku koja je trebalo da se zove Aleksandra im je rečeno da je preminula u šta oni ni do dan danas nisu poverovali.

PREPORUKA:   Janjuš u nervnom rastrojstvu kada je saznao za ponašanje Aneli prema Asminu u uživo emisiji!

Sada ima nekih  novih informacija,a da li su istinite ostaje nam da vidmo. Naime, Aca Bulić je dobio poruku od nepoznate žene koja tvrdi da im je ćerka živa i da živi u Nemačkoj. Izvor za Svet je potvrdio ovu priču:

„Ta žena je ispričala neku nelogičnu priču, ali kada vam neko pomene da vam je dete živo za koje ste sumnjali da je preminulo, nije vam svejedno. Aca je zanemeo kada je pročitao mejl, plakao je kao malo dete jer mu je to vratilo lavinu emocija iz tog perioda i setilo ga na tragediju koja je njega i Anu obeležila za ceo život.

PREPORUKA:   Ena Janjušević napustila kuću posle saznanja da je janjuš napravio dete starleti Aneli uživo pred kamerama!

Sreća, nije bio sam, majka njegova koja inače Anu mnogo voli mu je rekla da ignoriše te mejlove iz Nemačke jer je ubeđena da to šalju fanovi rijalitija i da su te priče plod nečije mašte jer da su istinite, svako normalan bi ih preneo na drugi način i priložio bi neke dokaze.“ – priča izvor za Svet.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!