.

ŠOU JE POČEO! Već pao PRVI SEKS „Zadruge 2“, i to u karantinu!

Stanovnici „Zadruge 2“ od juče su u karantinu, a s obzirom da znaju da ih od večeras čekau kamere sa svih strana, oni su rešili da se maksimalno opuste ne sluteći da će im neka od kamera baš u tom trenutku upasti u sobu.

Aleksandra Subotić i David Dragojević - Zadruga 2

Foto: youtube

„Zadruga 2“ večeras počinje, a sve najnovije vesti o budućim učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji u „Blicu“.

Ekipa „Pinka“ redom je posećivala takmičare u karantinu, a najviše su se zadržali u sobama najznimljivijih. Među njima su se našli parovi Aleksandra Subotić i David Dragojević, kao i Zerina Hećo i Bane Čolak.

PREPORUKA:   Ovo su pobednici rijalitija Velikog Brata, Farme, Parova, Zadruge, itd, njih narod najviše voli ili neke sažaljeva

Aleksandra i David nisu mogli da se suzdrže ni pre ulasaka u karantin pa su poljupce razmenjivali na sred ulice i pred svima, kao da će im u šou biti zabranjeno da se ljube.

Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Fotografije na kojima su Zerina Hećo i Bane Čolak i to kako su uhvaćeni u krevetu pogledajte klikom na link. A kakvih će sve biti situacija kada počne sam šou, bolje da ni ne pomišljamo.

PREPORUKA:   Marijana Zonjić ponovo prati Acu Lukasa, pokušava da ga osvoji na sve načine!

Blic.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!