.

ZADRUGA 2 KOŠTA 18 MILIONA EVRA: Evo na šta odlazi najveći deo novca

ZADRUGA 2 KOŠTA NEVEROVATNIH 18 MILIONA EVRA Evo na šta odlazi najveći deo novca

Milica i Željko Mitrović Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

Kada se saberu sume novca koje su izdvojene za oldtajmere, skutere, gondole, umetnine i mlazna odela uz troškove izgradnje “kneževine”, ta suma je uveliko prešla planirani budžet iako još uvek treba da se kupe namirnice, oprema i sredstva koji će učesnicima obezbediti lagodan boravak u Šimanovcima.

Ovih dana očigledno svi osim Željka Mitrovića razmišljaju da li će se isplatiti projekat u koji je vlasnik ružičastog carstva uložio milione. Dok u Šimanovce stižu skupoceni oldtajmeri, umetnine neprocenjive vrdnosti, brodovi, gliseri, mlazna odela i građevinski materijal, Željko ne pita šta košta samo da izgleda onako kako je zamislio. Ovo će biti do sada najskuplji rijaliti jer koliko smo izračunali do sada vredi 18 miliona evra, koliko je izdvojeno samo za izgradnju i opremanje kneževine.

PREPORUKA:   Miljna Kulić isterana iz emisije, prethodno izvređala voditelja Milana Miloševića!
Foto: RAS Srbija

Budžet probijen za 600.000 evra

Po završetku “Zaduge 1” Željko Mitrović je za naš list rekao da je planirani budžet za novu sezonu 18 miliona evra. Sudeći po sume do koje smo mi došli, on je za sada premašen za 600.000 evra, ali troškovima nije kraj. Ovo je samo ceh takozvanih sivih radova i pokretne i nepokretne imovine koja je nabavljena, ali tek sada sledi nabavka namirnica, sredstava za higijenu, kozmetike i posteljine koji će biti na raspolaganju za 50 učesnika. S druge strane, narednih meseci “Pinku” će stizati enormno visoki računi za struju i ostale komunalije jer se rijaliti snima 24 sata dnevno. U sum koju smo izračunali nisu ušle ni plate svih ljudi iz tima koji su aktivno učestvovali na stvaranju rijalitija, ali ni onih koji će raditi na njegovoj realizaciji. Tako da će budžet biti premašen za mnogo veći novac u narednom periodu.

Ovo su najšokantnije scene seksa u prethodnoj sezoni Zadruge:

PREPORUKA:   Taki Marinković komentarisao ćerku starletu i MMA borca pa govorio i o svojoj devojci!

Luna Đogani je pred ulazak u drugu sezonu „Zadruge“ progovorila o mogućnosti da bude sa ženom, ali i o svom lečenju.

Foto: Milan Ilic / RAS Srbija

Na gondole i čamce odlazi 2 miliona, za oldtajmere 5, dvorac 7, a na gradnju zaliva oko 1,5 miliona evra. Palata koju je Mitrović izgradio nosi ime po najbitnijoj osobi u njegovom životu.

„Zadruga 2“ startuje 6.9.

Blic.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!