.

Asmin Durdžić tužio suprugu za propast posla od 8 miliona evra!

NE ŠTEDI MAJKU SVOG DETETA: Armin tužio Aneli zato što je izgubio 8,6 miliona evra, biznis mu propada

Ovim povodom se oglasio i Armin koji je kratko istakao da je definitivno rešio da se sa bivšom emotivnom partnerkom obračuna sudskim putem.

Aneli i Asmin

Foto: ATA IMAGES/Alo

Pravni zastupnici Asmina Durdžića podneli su tužbe protiv Aneli i Site Ahmić zbog gubitka poslovnih angažmana usled skandala u koji je upleten ulaskom svoje bivše emotivne partnerke u rijaliti Zadruga 7 Elita.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević pošao u Bosnu da klanja pa vraćen sa granice!

Asmin tvrdi da je zbog kleveta i optužbi koje su iznete na njegov račun ostao bez 3 klijenta i time je izgubio neverovatnih 8.600.000 evra!

Asmin Durdzić

Printscreen

– Lanac firmi u Austriji od jutros je oštećen za 8,6 miliona evra. Zvanično, od saradnje sa tim firmama čiji je Asmin vlasnik odustala su 3 investitora. Reč je o objektu od 40 stanova koji je trebalo da počne da se gradi. Tužbe su podnete malopre i to zbog gubitka prometa od 8,6 miliona evra, kao i zbog narušavanja časti i ugleda – kaže izvor za Telegraf.

– U tužbama je uključen lanac od 10 firmi koje su oštećene, a koje usko sarađuju s Asminom – dodaje sagovornik.

PREPORUKA:   Miljana Kulić izvedena iz rijalitija, spavala u ZATVORU!

Ovim povodom se oglasio i Armin koji je kratko istakao da je definitivno rešio da se sa bivšom emotivnom partnerkom obračuna sudskim putem.

– Ona je već na uslovnoj kazni i nakon ove tužbe je čeka zatvor, zbog svega što javno priča bez ikakvih dokaza – rekao je Durdžić.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!