.

Starleta Dragana Mitar posle 7. operacije ostala bez nosa, ispale joj grudi!

MOLIM BEZ PLJUVANJA Dragana Mitar zabranila komentare: Nosa nigde, a grudi ispale (FOTO/VIDEO)

MOLIM BEZ PLJUVANJA Dragana Mitar zabranila komentare: Nosa nigde, a grudi ispale (FOTO/VIDEO)

Alo

Starleta Dragana Mitar, koju je domaća javnost upoznala u rijalitiju Zadruga na Pink televiziji, nedavno je otkrila da je išla na sedmu operaciju nosa.

Dragana je na operacionom stolu, zbog greške prethodnog lekara, provela nekoliko sati, a koliko je operacija bila komplikovana govori i to da je hirurg morao da uzme deo Draganinog rebra kako bi „napravio nos“.

Printscreen

Nedugo nakon operacije Dragana je na TikToku objavila video na kojem pokazuje kako sada izgleda, nakon sedme operacije nosa, 11. ukupno, pošto je u međuvremenu i dva puta radila grudi i imala par estetskih zahvata na licu, a komentari su bili podeljeni.

PREPORUKA:   Glas Velikog brata u rijalitiju Veliki Brat 2 Srbija

Dok je jedni podržavaju u nameri „da popravi sve što joj se ne sviđa na licu i telu“, drugi ne gledaju blagonaklono na žestoke promene koje je napravila „bez ikakve potrebe“. Na poslednjoj slici koju je objavila na Instagramu, vidi se da je Draganin nos daleko manji nego pre. Komentare je zabranila na ovoj slici, ali su joj pojedini pratioci ranije pisali „da je uspela da liči na Majkla Džeksona iako to nije htela“:

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!