.

TRAČ ILI ISTINA?! Nenad Macanović Bebica zbog problematične Miljane Kulić ostavio pola miliona evra bogatstva!

STAN OD 350.000€, AUDI I FOTELJA U FIRMI! Bebica se odrekao SILNOG BOGATSTVA zbog Miljane, a evo šta mu je OTAC još ponudio

STAN OD 350.000€, AUDI I FOTELJA U FIRMI! Bebica se odrekao SILNOG BOGATSTVA zbog Miljane, a evo šta mu je OTAC još ponudio

Foto: Printscreen

Nenad Macanović Bebica ostavio je pravo bogatstvo zbog Miljane Kulić! Preduzetnik iz Beograda ostao je bez stana od 350.000 evra, „audija Q5“ vrednog 60.000 evra i direktorske fotelje, jer se zaljubio u problematičnu Nišlijku. Naime, njemu je porodica ponudila skupocenu nekretninu, automobil i firmu, samo da ostavi rijaliti zvezdu. On je to odbio!

– Nenadova porodica je spremna na sve samo da ga razdvoji od Miljane! Oni su i dalje u šoku što je napustio posao i preselio se u Niš kod Kulićevih. Posebno im teško pada to što ne viđa ni ćerkice, koje imaju četiri i šest godina. Zato mu je, pre ulaska u „Zadrugu 6“, otac Tomislav preko advokata poručio da će mu dati sve što poželi, pod uslovom da se vrati kući – priča dobro obavešten izvor.

PREPORUKA:   Rat Miljane i Zole u Eliti

On otkriva ponudu koju su Macanovići izneli na sto:

– Rekli su mu da će dobiti luksuzan stan na Novom Beogradu vredan 350.000 evra, nov „audi“, ali i da će ga vratiti na čelo jedne od firmi, samo ako ostavi Miljanu. Nenad je to kategorično odbio.

Prema njegovim rečima, ista ponuda mu je stigla i u rijaliti.

– Pojedini takmičari koji su ulazili u „Zadrugu“ preneli su Macanoviću poruku od porodice. I dalje mu nude bogatstvo ako odmah napusti rijaliti i raskine s Miljanom. Nenad ne želi ni da čuje za to. Ništa ga ne zanima osim nje! Besan je što pokušavaju da ga ucene kako bi je ostavio.

Nenad Macanović Bebica

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad je potvrdio da njegova porodica želi da rastavi njega i Miljanu: – Tata mi je ponudio stan, kola i posao, samo da ostavim Miksi. E pa neću! Ne zanima me novac! Niko ne može da utiče na mene kad nešto odlučim, a ja sam rešio da ceo život provedem s njom. Porodica ne može da bira s kim ću da budem i koga ću da volim!

I oni je neće

Zanimljivo je što Kulićeva nije dobrodošla kao snajka ni u porodici Čolić! Njen bivši dečko Lazar Čolić Zola je takođe dobio zanimljivu ponudu od porodice, koju je očigledno prihvatio. Zbog toga je u „Zadruzi“ imao seks sa Miljanom, ali nije ušao u vezu s njom.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
foto: Printscreen/Zadruga

– Rođak mi je obećao da će da mi prepiše celo imanje u Republici Srpskoj ako ne budem s njom. U suprotnom, ostajem bez svega – ispričao je di-džej iz Dervente cimerima.

kurir.rs/informer.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!