.

Starleta Maja Marinković nasledila milione evra od dede!

MAJA NASLEDILA OD DEDE 1.200.000 €! Marinkovićka ne sluti kakva je BESNA MAŠINA čeka večeras, a evo šta je sve dobila! (FOTO)

MAJA NASLEDILA OD DEDE 1.200.000 €! Marinkovićka ne sluti kakva je BESNA MAŠINA čeka večeras, a evo šta je sve dobila! (FOTO)

Foto: Ana Paunković, Shutterstock, Ilustracija

Starleta milionerka

Maja Marinković prava je bogatašica. Osim što je u ovoj sezoni „Zadruge“ zaradila 122.000 evra, nju čeka pravo iznenađenje po večerašnjem izlasku iz rijalitija.

Njen otac Radomir Taki Marinković se nada ćerkinoj pobedi, što bi joj donelo još 70.000 evra, ali i ako ne izađe poslednja iz bele kuće, on je zadovoljan njenim učešćem.

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš ulazi u Zadrugu 7 Elita sa starletom Majom Marinković, čvrsto obećao svojoj ženi...
Maja Marinković

foto: Privatna arhiva

A tata se potrudio da iznenadi svoju mezimici kojoj je kupio skupoceni automobil. Maju će večeras sačekati beli BMW, ali i plac u Braće Jerković.

Maja Marinković
foto: Privatna arhiva

– Maja je od pokojnog dede nasledila plac od 90 ari u naselju Braće Jerković. Njegova trenutna vrednost je, kako su mi rekli, 1.200.000 evra – kaže Taki. Maja je takođe od deke, koji je nedavno preminuo, zbog čije sahrane je ona na kratko izašla iz rijalitija, nasledila i imanje sa kućom na Avali. Maja je, inače tamo i odrasla.

PREPORUKA:   Vladimir Tomović razjasnio detalje oko ulaska u Zadruga Elita rijaliti
Maja Marinković, Taki Marinković
foto: Privatna arhiva

Ostalo joj je i od pokojne bake, moje majke. Ima tu još nekretnina i šuma. Maja ne mora da brine. Ja sam se razboleo, imam visoku temperaturu, a od jutro pijem vitamine kako bih se oporavio za večerašnje finale. Maja je prva ušla u „Zadrugu“, pa očekujem da poslednja izađe – poručuje Majin otac Taki.

Kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Starleta Maja Marinković nasledila milione evra od dede!”

  1. […] Starleta je odlučila da odmah posle rijalitija uloži 100.000 evra od zarađenih 122.000 evra u pesme koje joj, kako njen otac tvrdi, uveliko pišu naši najpoznatiji tekstopisci! […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!