.

Stefan Karić javno pred kamerama priznao da je bio u vezi sa Anom Korać! (SNIMAK)

ŠOK U „ZADRUZI“: Stefan Karić priznao da je bio u vezi sa Anom Korać! VIDEO

Učesnici „Zadruge 3“ imali su priliku da pogledaju klip na kojem Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš pričaju o Stefanovom ocu Osmanu, ali gde se šale na račun Ane Korać.

Stefan Karić u "Zadruzi"

Stefan Karić u „Zadruzi“ • youtube

Tada je nastao haos za crnim stolom, a onda je Stefan razvezao jezik i priznao sa kojim sve zadrugarkama je imao odnos više od prijateljskog.

– Na ovom klipu sam videla da su obojica priznali da su bili sa Anom. Pa šta je drugačije ispalo? O čemu ste pričali? O meni niste. Što trezan misli, pijan kaže. Vi radite šta hoćete, samo nemoj da lažete“, rekla je Zorica.

Ana Korać

Ana Korać • youtube

PREPORUKA:   Miljana Kulić saopštila da IMA ŠIZOFRENIJU!

– Niko ovde nije priznao. Ovo je šala. Ja za sebe tvrdim da nisam bio sa Anom. Ovo je bio na Osmanov račun. Ja ništa nisam imao sa Anom, osim što smo se družili. Ja nikada nisam rekao da sam imao odnos sa Anom, ovo je jako ružno – nadovezao se Janjuš.

Tara je potom počela da napada Janjuša, David je spomenuo Stefanovog oca, a onda je ovaj pukao i priznao šta je ima sa kojom zadrugarkom.

– Svi se ovde zaj*bavaju i spominju mog oca. Mog oca ne može niko ovde da spominje, jer mogu da se zatvore beogradske kapije i niko da u životu ne vidi Beograd. Ja ću sada reći kako je bilo. Bio sam sa Anom, bio sam sa Milicom, bio sam sa Jelenom, dopisivao sam se sa Draganom i Majom, bio sam sa Ivom, sa Lunom ništa nisam imao, sa Ivanom sam se poljubio. Eto – priznao je on.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!